AD

Γιώργος Μαζωνάκης: Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα, σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση έκανε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, μετά την εισαγωγή του στο Δρομοκαΐτειο. Μέσω του δικηγόρου του και με δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ο καλλιτέχνης ευχαρίστησε το κοινό του για τη στήριξη και ξεκαθάρισε ότι δεν αντιμετωπίζει ψυχιατρικό πρόβλημα.

«Ο προσωρινός μου εγκλεισμός εδώ στο Δρομοκαϊτειο έγινε χωρίς να ερωτηθώ, ερήμην μου. Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα που να χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας και που μπορεί να με καταστήσει επικίνδυνο είτε για τον εαυτό μου είτε για τρίτους. Υπήρξε άθλια μεθόδευση πίσω από αυτή τη δοκιμασία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Παράλληλα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσοι τον στηρίζουν αυτή την περίοδο: «Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου, θαυμαστές, συνεργάτες, φίλους, τους επιχειρηματίες του Fever – για την αμέριστη συμπαράσταση, για τη στήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε αυτή τη δύσκολη προσωπική μου στιγμή. Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας».

Το μήνυμα του τραγουδιστή έρχεται να βάλει τέλος στη φημολογία των τελευταίων ημερών, με τον ίδιο να δηλώνει αποφασισμένος να ξεπεράσει τη δοκιμασία που – όπως υποστηρίζει – του επιβλήθηκε αδίκως.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τζένη Μπαλατσινού: «Ο τοκετός πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν κάτι ιερό»

Στα εγκαίνια του πρώτου κέντρου φυσικού τοκετού της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση βρέθηκε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και τη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Προσοχή σε επικίνδυνα e-mails με κακόβουλα λογισμικά που παρουσιάζονται ως PDF

Κάθε μέρα, αμέτρητα αρχεία PDF ανταλλάσσονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πλατφορμών ανταλλαγής μηνυμάτων και η εταιρεία κυβερνοασφάλειας ESET προειδοποιεί ότι αυτά τα αρχεία μπορεί να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιούλικα Σκαφιδά: «Κατέβηκε στο φανάρι και μου είπε «θα σου σπάσω τα μούτρα» ενώ ήμουν έγκυος»

Στο πλατό της εκπομπής Happy Day στον Alpha βρέθηκε την Τετάρτη το πρωί η Γιούλικα Σκαφιδά, για μια συνέντευξη με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου μίλησε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βρετανία: Νέο πρόστιμο στη Royal Mail για καθυστερήσεις στις παραδόσεις «εκατομμυρίων επιστολών» 

Πρόστιμο 21 εκατ. λιρών (24 εκατ. ευρώ) επέβαλε σήμερα στη βρετανική ταχυδρομική εταιρεία Royal Mail, η οποία εξαγοράστηκε νωρίτερα φέτος από τον Τσέχο δισεκατομμυριούχο Ντάνιελ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >