AD

Δολοφονία 47χρονου στον Αγ. Παντελεήμονα – Μέλος της αλβανικής μαφίας ο αδελφός του θύματος

Με την εγκληματική δράση του 37χρονου αδελφού του ως μέλος της αλβανικής μαφίας, εκτιμούν οι αρχές πως σχετίζεται η δολοφονία του 47χρονος σεσημασμένου κακοποιού που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην οδό Μιχαήλ Βόδα, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο 37χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν στενός συνεργάτης σκληρού Αλβανού κακοποιού, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τρεις δολοφονίες στην Ελλάδα, ενώ και ο ίδιος συμμετείχε σε ένοπλη συμπλοκή που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2022 έξω από φούρνο στην περιοχή της Βούλας.

Μέλη της αλβανικής μαφίας είχαν συμπλοκή μεταξύ τους, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών και είχαν τραυματιστεί τότε τρία άτομα. Ο ίδιος είχε συλληφθεί για την υπόθεση αυτή λίγους μήνες αργότερα και από τότε κρατείται στις φυλακές Τρικάλων. Το θύμα είχε απασχολήσει την αστυνομία για κλοπές πορτοφολιών από μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο δράστης του είχε στήσει καρτέρι σε μικρή απόσταση από το σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤΝews, ήταν κρυμμένος πίσω από κάδο σκουπιδιών και όταν πλησίασε ο 47χρονος με έναν ακόμη φίλο του, βγήκε μπροστά του και τον πυροβόλησε μία φορά στο στήθος και τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Ο φίλος του όταν άκουσε τον πυροβολισμό εξαφανίστηκε. Εντοπίστηκε από την αστυνομία και καταθέτει για το περιστατικό αυτό.
Ο δράστης, σύμφωνα με μαρτυρίες, επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του και εξαφανίστηκε.
Το κλιμάκιο των ανθρωποκτονιών που ανέλαβε την έρευνα αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις κινήσεις του δολοφόνου αλλά και του συνεργού του.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Απόστολος Γκλέτσος για πρώτη φορά στη Μύκονο – «Είναι όπως την περιγράφουν και ακόμα καλύτερη» (βίντεο)

Σε μία από τις χαλαρές στιγμές του στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια της Μυκόνου, ο διάσημος ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, δίνει το παρόν. Κατά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Τραμπ παραδέχθηκε ότι είναι πιθανόν ο Πούτιν να μη θέλει συμφωνία για ειρήνη – Τι δήλωσε στο Fox News για τον πόλεμο στην Ουκρανία

O Αμερικανός πρόεδρος, μια μέρα μετά τη συνάντηση με τον Ζελένσκι στην Ουάσινγκτον παραχώρησε συνέντευξη στον Ντόναλντ Τραμπ στο Fox News όπου και δήλωσε ότι ελπίζει

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Με 21 μεγάλα έργα και πρωτοβουλίες Υπουργείου Πολιτισμού και Περιφέρειας Αττικής αναδεικνύουν το πολιτιστικό απόθεμα του Λεκανοπεδίου

Η υλοποίηση 21 μεγάλων έργων, δράσεων και πρωτοβουλιών, με στόχο την προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Αττικής, την αναβάθμιση των πολιτιστικών υπηρεσιών και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συνελήφθη στην Αθήνα Γερμανός κατηγορούμενος για εμπρησμό

Ένας 52χρονος Γερμανός συνελήφθη στην Αθήνα, με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ομονοίας, κατηγορούμενος για εμπρησμό. Σύμφωνα με την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >