AD

Ν.Κακλαμάνης: «Ο αδόκητος θάνατος του Απόστολου Βεσυρόπουλου μας γεμίζει με βαθιά οδύνη, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό»- Πλήθος συλλυπητήριων μηνυμάτων

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος έφυγε σήμερα (21/08) από τη ζωή, ύστερα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, ενώ βρισκόταν σε beach bar στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Συλλυπητήρια μηνύματα εξέφρασαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, πολιτικοί αρχηγοί, υπουργοί, ο πρόεδρος της Βουλής, αλλά και άνθρωποι εν γένει του πολιτικού κόσμου.

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για την απώλεια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Βεσυρόπουλου

Τα συλλυπητήριά του για την ξαφνική απώλεια του βουλευτή και γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, με την ακόλουθη δήλωση:

«Με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετώ τον Απόστολο Βεσυρόπουλο, έναν σπουδαίο άνθρωπο και αγαπημένο φίλο. Ο αδόκητος θάνατός του μας γεμίζει με βαθιά οδύνη και αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος διέθετε σπάνια ακαδημαϊκή κατάρτιση και πολυετή εμπειρία στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Η πολύπλευρη προσφορά του στην πολιτική και στην οικονομική διακυβέρνηση της χώρας, μέσα από τη συμμετοχή του σε σημαντικές κοινοβουλευτικές επιτροπές και την άσκηση αρμοδιοτήτων ως υφυπουργός Οικονομικών, υπήρξε καθοριστική για τον τόπο μας. Η προσήλωση, η ακεραιότητα και η αγάπη του για την Ημαθία αφήνουν ένα σημαντικό αποτύπωμα στο δημόσιο βίο της περιοχής και της χώρας.

Δεν αποχαιρετούμε μόνο έναν άξιο πολιτικό, αλλά έναν καλό φίλο, έναν οικογενειάρχη γεμάτο αγάπη, έναν άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στις ζωές όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Στην οικογένεια και στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Σε ανάρτησή του για το χαμό του Απόστολου Βεσυρόπουλου, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος δηλώνει:

«Η δύναμη ενός λαού πηγάζει από την ακεραιότητα των ανθρώπων του. Ο Απόστολος ήταν ένας αυθεντικά καλός, γενναιόδωρος και αγνός άνθρωπος. Στην περίπτωσή του δεν ισχύει το ”ουδείς αναντικατάστατος”. Θα λείψει σε όλους μας και σίγουρα θα λείψει από τον τόπο του. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του από το βάθος της καρδιάς μου», καταλήγει ο υπουργός Επικρατείας.

Συγκλονισμένος από το χαμό του Αποστόλου Βεσυρόπουλου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης έκανε την εξής ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, ένας γλυκός και αξιοπρεπής άνθρωπος, ένας συνεπής στρατιώτης της Νέας Δημοκρατίας, έφυγε ξαφνικά και πρόωρα από κοντά μας. Συνεργαστήκαμε πιο στενά τα τελευταία χρόνια, καθώς εκείνος ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και εγώ υπουργός Οικονομικών. Αλλά και πιο πρόσφατα όταν εκείνος έγινε γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και είχαμε τακτικές συναντήσεις για τον συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου. Συνεπής κοινοβουλευτικός, αξιόπιστος συνεργάτης, αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους και στους πολίτες της Ημαθίας. Η απώλειά του μας έχει συγκλονίσει».

Συγκλονισμένος από το θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης μεταφέρει το περιστατικό ότι μια ημέρα πριν είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για θέματα της εκλογικής περιφέρειας του εκλιπόντος. Η δήλωση του Θ. Κοντογεώργη έχει ως εξής: “Είμαι συγκλονισμένος από την ξαφνική απώλεια του Απόστολου Βεσυρόπουλου. Φίλος και συνεργάτης, είχε πάθος για προσφορά, πάθος για τον τόπο του. Δεν μπορώ να πιστέψω, ότι μόλις χθες μιλούσαμε στο τηλέφωνο για τα θέματα της Ημαθίας, που τόσο αγαπούσε, και σήμερα δεν είναι πια μαζί μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του”, καταλήγει.

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, μα πάνω από όλα έναν καλό και αυθεντικό άνθρωπο που πάσχιζε κάθε στιγμή για την πρόοδο του τόπου του. Καλό ταξίδι Απόστολε. Καλό ταξίδι, αγαπημένε μου φίλε».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο Χ για τον θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου, αναφέρει τα εξής:

“Ο θάνατος του φίλου Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ, Απόστολου Βεσυρόπουλου, προκαλεί τη βαθύτατη θλίψη όλων μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγό του και στα παιδιά τους, όπως και σε όλους τους οικείους του”.

*Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν μπορεί η κρατική τηλεόραση να λειτουργεί με τους όρους της ιδιωτικής και να έχει στόχο τα νούμερα»

Ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς προχώρησε σε δηλώσεις που συζητήθηκαν, εμφανιζόμενος στην εκπομπή Breakfast@star με τον Ηλία Σκουλά. Μεταξύ άλλων, ο Μακαλιάς μοιράστηκε τις απόψεις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΔΝΤ: Η Βρετανία δεύτερη ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία το 2025, αλλά με τον υψηλότερο πληθωρισμό στη G7

Το Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται να έχει τη δεύτερη ταχύτερη ανάπτυξη μεταξύ των ανεπτυγμένων οικονομιών το 2025, σύμφωνα με τις νέες προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Όποτε βλέπω τους Απαράδεκτους, κοιτάζω άναυδη το θάρρος και το θράσος μας»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα την Τετάρτη, με αφορμή τη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης που σκηνοθετεί για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα (WFP): 13,7 εκατ. άνθρωποι κινδυνεύουν με ακραία επίπεδα πείνας λόγω περικοπών στη διεθνή βοήθεια

Σχεδόν 14 εκατ. άνθρωποι στο Αφγανιστάν, τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, την Αϊτή, τη Σομαλία, το Νότιο Σουδάν και το Σουδάν κινδυνεύουν με ακραία επίπεδα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η άσκηση με βάρη μπορεί να αλλάξει το μικροβίωμα του εντέρου μέσα σε λίγες εβδομάδες, υποστηρίζει μελέτη

Η άσκηση με βάρη δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα μπορεί να αλλάξει σημαντικά τo μικροβίωμα του εντέρου μέσα σε μόλις οκτώ εβδομάδες. Αυτό προκύπτει

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κώστας Μπίγαλης: «Όταν μια γυναίκα είναι καλυμμένη σε μια σχέση, δεν πάει πουθενά»

Ο γνωστός καλλιτέχνης Κώστας Μπίγαλης, πρόσφατα παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή “Νωρίς νωρίς” της ΕΡΤ, όπου φιλοξενήθηκε από τους παρουσιαστές

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >