AD

Άννα Ζηρδέλη: «Αν μου έλεγες ‘έχουμε μία κάμερα, ένα θέμα και φύγαμε’, θα το έκανα αύριο»

«Το ρεπορτάζ δεν είναι κάτι που απλώς κάνεις μπροστά στην κάμερα. Είναι τρόπος σκέψης, τρόπος παρατήρησης», επισημαίνει η Άννα Ζηρδέλη.

Θα επέστρεφε στο ρεπορτάζ η Άννα Ζηρδέλη; Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη RealNews και στην Πολυξένη Καραμίχα, η δημοσιογράφος που συμμετείχε στο «Καλοκαιρινό Ραντεβού» εξηγεί γιατί νιώθει πως η διαδρομή της συνεχίζεται και τι την κρατά ζωντανή επαγγελματικά.

-Θα επέστρεφες στο ρεπορτάζ;

Αν μου έλεγες «έχουμε μία κάμερα, ένα θέμα και φύγαμε», θα το έκανα αύριο. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν σταμάτησα ποτέ. Το ρεπορτάζ δεν είναι κάτι που απλώς κάνεις μπροστά στην κάμερα. Είναι τρόπος σκέψης, τρόπος παρατήρησης. Αν με ρωτούσες αν θα δούλευα πίσω από τα φώτα, θα σου απαντούσα με ειλικρίνεια «ναι». Όχι όμως τώρα, γιατί νιώθω ότι η πορεία μου ακόμα συνεχίζεται και έχω ακόμα πράγματα να μάθω, να δώσω και να ζήσω πριν κάνω αυτό το βήμα.

-Τι έχεις μάθει από την τηλεόραση και τους ανθρώπους της;

Ότι τίποτα δεν κρατά για πάντα, αλλά η συνέπεια, η ευγένεια και το να είσαι αληθινός σε πηγαίνουν πιο μακριά απ’ ό,τι νομίζεις.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Συγκλονίζει η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη: «Τον έβλεπα διαρκώς άρρωστο στον ύπνο μου και ξυπνούσα έντρομη, εφιάλτης»

Συνέντευξη στην εκπομπή “Buongiorno” και τη Νάνσυ Νικολαϊδου παραχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη, που μίλησε για τις δύσκολες στιγμές με την απώλεια του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαϊδη.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για τη δέσμευση και αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση έθεσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας το σχέδιο νόμου για τη δέσμευση, χρήση, μεταφορά και αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα. Με το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νίκος Καρβέλας: «Δεν μιλούσαμε με την Άννα Βίσση, δεν είχα μία» – «Στο Star Academy έδωσα όλα τα λεφτά πίσω, όλα»

Με άκρως εξομολογητική διάθεση, ο Νίκος Καρβέλας μίλησε για τη σχέση του με την Άννα Βίσση, για τα χρήματα, για τον γάμο του με την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Η Ελλάδα κατέθεσε το επικαιροποιημένο σχέδιο δράσης για τη λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιβεβαίωσε σήμερα ότι οι ελληνικές αρχές κατέθεσαν το επικαιροποιημένο σχέδιο δράσης για τη λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ και δεσμεύεται να απαντήσει εντός δύο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >