AD

Παναγιώτης Στάθης: «Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Γιώργο Παπαδάκη, θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή»

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Παρέα», πριν από την πρεμιέρα τους τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέρθηκε στο νέο του επαγγελματικό βήμα, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ η Άννα Λιβαθυνού δήλωσε κι εκείνη με τη σειρά της για τη συμμετοχή της στην ιστορικότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

«Μεγάλο βάρος, μεγάλη ευθύνη και μεγάλη χαρά που θα πούμε ‘Καλημέρα Ελλάδα. Μια μεγάλη ομάδα που δουλεύει πυρετωδώς. Είναι πολύ τιμητικό να γίνεσαι ο δέκτης μίας επιλογής που σηματοδοτεί μία επανέναρξη για την ιστορικότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Στάθης.

Και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλο το βάρος να καθίσεις στην καρέκλα που καθόταν για 34 χρόνια το πιο ιστορικό πρόσωπο της τηλεόρασης που ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης. Εμείς ερχόμαστε για να κάνουμε μία καινούργια πρόταση υπό τη σκέπη του ιστορικού τίτλου. Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Γιώργο Παπαδάκη, για έναν και μόνο λόγο, γιατί δεν αντικαθίσταται. Εννοείται ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή γιατί ο καθένας πρέπει βάλει τη δική του πινελιά».

Για τη συμπαρουσιάστρια του, ο Παναγιώτης Στάθης είπε: «Η Άννα Λιβαθυνού είναι υπέροχη συνάδελφός την ξέρω από πολύ μικρή  – είναι δημοσιογραφάρα. Νομίζω θα δέσουμε. Δεν έχω γούρια για τις εκπομπές, κάνω κάποια πράγματα πριν από τις εκπομπές αλλά δεν τα λέω»,

Κλείνοντας, η Άννα Λιβαθυνού δήλωσε: «Με τον Παναγιώτη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια από το δικαστικό ρεπορτάζ – έχουμε πολύ καλή χημεία. Δεν έχω κάποιο γούρι. Έχω πάντα μαζί την εικόνα μου. Πιστεύω πολύ».

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ε. Μουρτζούκου: Στο Ανθρωποκτονιών το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο του Παναγιωτάκη – Δεν διαπιστώθηκε παθολογική αιτία

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος του Παναγιώτη, σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών. Πιο αναλυτικά, η επιτροπή ιατροδικαστών, παρέδωσε στο Ανθρωποκτονιών το πόρισμα για τα αίτια θανάτου του Παναγιωτάκη.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γ. Γεραπετρίτης: Στήριξη της Αθήνας στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου

Στο θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον Οικονομικό Ταχυδρόμο, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και επανέλαβε τη στήριξη της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Κίνα θα επιβάλει προσωρινούς δασμούς στις εισαγωγές ευρωπαϊκού χοιρινού κρέατος

Δασμούς στο χοιρινό κρέας που εισάγει από την Ευρώπη πρόκειται να επιβάλλει η Κίνα, αρχής γενομένης από τις 10 Σεπτεμβρίου. Η Κίνα ανακοίνωσε σήμερα ότι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >