AD

Ιπποκράτειο: Σε αναστολή ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής για το «χρυσό φακελάκι» – «Δεν θα γίνει ανεκτό» δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης

Χρυσό φακελάκι έως και 5.000 ευρώ -προκειμένου να «προσέχει» ασθενείς που είχαν χειρουργηθεί και βρίσκονταν υπό την επίβλεψή του- φέρεται να ζητούσε διευθυντής καρδιοχειρουργικής κλινικής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας, ο οποίος και συνελήφθη.

Ο καρδιοχειρουργός φέρεται να ζητούσε φακελάκι από 3000 έως 5000 ευρώ, προκειμένου να τον χειρουργήσει και στην συνέχεια να τον έχει υπό την επίβλεψη του. Η σχετική καταγγελία έγινε στη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, έτσι οι αδιάφθοροι εισέβαλαν στο γραφείο του συγκεκριμένου γιατρού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες τον συνέλαβαν, με 4000 ευρώ προσημειωμένα χαρτονομίσματα και 1000 χαρτονομίσματα που δεν ήταν προσημειωμένα, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι του.

Άδ. Γεωργιάδης: «Κανένα τέτοιο περιστατικό δεν θα γίνει ανεκτό… Μην φοβάστε!»

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε ότι έχουμε κάνει πολλές μεταρρυθμίσεις για να εμποδίσουμε το φακελάκι, αλλά δυστυχώς το κάνουν και κάλεσε τους πολίτες να το καταγγέλλουν, σημειώνοντας ότι τα παρεμβαίνει και ο ίδιος εάν χρειαστεί.

Επιπλόν, με ανάρτησή σου στο Χ, ο Άδωνις Γεωργιάδης , αναφερθείς στο περιστατικό, έγραψε πως το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο έβγαλε ήδη σε αναστολή τον γιατρό, ενώ παρότρυνε τους ασθενείς να καταγγέλλουν άμεσα τέτοια περιστατικά και να μην υποκύπτουν σε εκβιασμούς. «Κανένα τέτοιο περιστατικό δεν θα γίνει ανεκτό… Μην φοβάστε! Φτιάχνουμε ένα καλύτερο ΕΣΥ, σε αυτό το φακελάκι δεν έχει θέση», αναφέρει σε άλλο σημείο της ανάρτησής του ο υπουργός Υγείας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ανέφερε στο πλαίσιο της πειθαρχικής του ετοιμότητας δήλωσε ότι δεν θα αφήσει ατιμώρητος επίορκους γιατρούς που προσβάλουν το ιατρικό σώμα. Δυστυχώς κάποιοι λίγοι γιατροί αμαυρώνουν αυτό θα θεάρεστο έργο.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Οι Έλληνες «ψηφίζουν» κοντινά νησιά, κάνουν πιο σύντομα ταξίδια και κλείνουν εισιτήρια την τελευταία στιγμή

Το φετινό καλοκαίρι οι Έλληνες απέδειξαν ότι, παρά την ακρίβεια και τις αυξημένες τιμές σε διαμονή και μετακινήσεις, δεν εγκαταλείπουν τις νησιωτικές αποδράσεις. Αντίθετα, προσαρμόζονται,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πυροβολισμοί στο Πάρκο Τρίτση τα ξημερώματα – Πάνω από 15 κάλυκες στο σημείο

Σοβαρό επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/9) στο Πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στα τριάντα άτομα,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κατερίνα Καραβάτου: «Με τον Κρατερό θα συνεχίσουμε να είμαστε οικογένεια»

Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε στην εκπομπή «Το ‘χουμε» του ΣΚΑΪ, μιλώντας με τον Χάρη Λεμπιδάκη το μεσημέρι της Τρίτης. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τα μηνύματα του Λευκού Οίκου για την επίσκεψη Μπέργκαμ στην Αθήνα: «Κομβική ενεργειακή συνεργασία»

H συνεργασία με την Ελλάδα στον τομέα της ενέργειας και ιδίως στον τομέα του υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG είναι μια από τις σημαντικότερες παγκοσμίως για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >