AD

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Η Άρια Καλύβα έφυγε από το Πρωινό, επειδή είχε κόντρα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη και τον Τάσο Τεργιάκη»

Τις δηλώσεις της Άριας Καλύβα στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» σχολίασε το πρωί της Δευτέρας η ομάδα του «Happy Day».

Η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου τόνισε πως οι αναφορές της Άριας σχετίζονταν με την αποχώρησή της από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, επισημαίνοντας συγκεκριμένα ονόματα. Η Άρια Καλύβα ξεκαθάρισε ότι δεν εννοούσε τον Γιώργο Λιάγκα ως υπεύθυνο για την αποχώρησή της από την εκπομπή. Όπως αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, «Ποιους εννοούσε;», με τον Κώστα Φραγκολιά να σημειώνει τις προηγούμενες εντάσεις, λέγοντας: «Όλο κάτι γίνεται εκεί. Τα ίδια δεν έλεγε και η Μαρία Κορινθίου;».

Σε αυτό το πλαίσιο, η Τίνα Μεσσαροπούλου διευκρίνισε ότι «Η Άρια σε καμία περίπτωση δεν εννοούσε τον Γιώργο Λιάγκα. Εννοούσε δύο ομοτράπεζούς της, συναδέλφους της». Υποστήριξε πως «Έχει επαγγελματική κόντρα από παλιά με δύο συγκεκριμένα άτομα, που παρέμειναν στο πάνελ». Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή της υπενθύμισε ότι οι μόνοι που παρέμειναν στην ομάδα είναι η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Τάσος Τεργιάκης, η Μεσσαροπούλου απάντησε: «Ήταν οι άνθρωποι με τους οποίους ερχόταν πάρα πολύ συχνά σε κόντρα στον αέρα αλλά θεωρεί ότι δεν ήταν μόνο στον αέρα, ότι υπήρχε και κάτι παραπάνω».

Οι αποκαλύψεις αυτές φωτίζουν τις συνθήκες εντός της τηλεοπτικής ομάδας του «Πρωινού», ανεβάζοντας το ενδιαφέρον γύρω από τις εσωτερικές δυναμικές και τις εντάσεις που συχνά δεν προβάλλονται δημόσια.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία: Πρόστιμο για την κοινοποίηση σεξουαλικών φωτογραφιών ανηλίκων που δημιουργήθηκαν με χρήση AI

H Αρχή Προστασίας Δεδομένων της Ισπανίας ανακοίνωσε σήμερα πως επέβαλε πρόστιμο σε βάρος ενός ατόμου, καθώς κοινοποίησε σεξουαλικές φωτογραφίες ανηλίκων που είχαν δημιουργηθεί με τη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δαπάνες αναβάθμισης κατοικιών: Έκπτωση φόρου έως 16.000 ευρώ και το 2026 – Τα όρια και οι προϋποθέσεις

Μείωση φόρου που μπορεί να φθάσει έως και τις 16.000 ευρώ, μπορούν να εξασφαλίσουν οι φορολογούμενοι που θα πραγματοποιήσουν ανακαινίσεις ή επισκευές κατοικιών το 2026,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΗΠΑ: Παύει η ποινική δίωξη σε βάρος της Boeing για τα πολύνεκρα δυστυχήματα του 2018-19

Ομοσπονδιακός δικαστής του Τέξας, που είχε αναλάβει το ποινικό μέρος της υπόθεσης εναντίον της αμερικανικής αεροναυπηγικής εταιρείας Boeing για τα αεροπορικά δυστυχήματα του 2018 και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μητσοτάκης στην P-TEC: Ελλάδα και ΗΠΑ ενώνουν δυνάμεις για σταθερή και προσιτή ενέργεια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε τη δεύτερη ημέρα της 6ης Υπουργικής Συνάντησης της Διατλαντικής Συνεργασίας για την Ενέργεια (P-TEC) στην Αθήνα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΟΗΕ: Περισσότερους από 4,8 εκατομμύρια τόνους συντριμμιών άφησε ο τυφώνας Μελίσσα στη δυτική Τζαμάικα

Ο τυφώνας Μελίσσα προκάλεσε πολλές ανθρώπινες απώλειες και εκτεταμένες καταστροφές στη δυτική Τζαμάικα. Σύμφωνα με δορυφορική ανάλυση του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για την Ανάπτυξη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >