AD

Γιάννης Αϊβάζης: «Αν δεν είχα τους γονείς μου να με τρέξουν, δεν θα τα είχα καταφέρει με τον καρκίνο»

Καλεσμένος στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ήταν νωρίτερα σήμερα (25/9) ο Γιάννης Αϊβάζης. Τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη υποδέχθηκε στο πλατό ο Γιώργος Λιάγκας, με τους δύο άντρες να κάνουν μία εφ’ όλης της ύλης κουβέντα για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Όπως ήταν φυσικό, ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον καλεσμένο του για το πρόσφατο διαζύγιο από τη Μαρία Κορινθίου, ενώ συγκλόνισε η εξομολόγησή του για τον καρκίνο, με τον οποίο είχε έρθει αντιμέτωπος, όταν ήταν παιδί.

«Έμενα και ζούσα μέσα σε νοσοκομείο για πολύ καιρό, μπορεί και χρόνο. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη μορφή καρκίνου στην οποία κατέρρεε όλο το νευρολογικό σύστημα. Ήταν σαν να μην υπήρχαν κόκκαλα τότε. Ήμουν σε μια φάση τέτοια», θυμάται χαρακτηριστικά.

«Χρειάστηκε να φύγω στο Λονδίνο κάποια στιγμή αλλά όλα καλά, τελείωσαν και προχωρήσαμε», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης, τονίζοντας πόσο βαθιά έχει μέσα του την πίστη στον Θεό.

Σε άλλο σημείο της κουβέντας, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Κορινθίου.

«Ωραία διαδικασία δεν μπορεί να είναι. Σίγουρα υπάρχει μία μετάβαση, περίεργη. Μοναξιά δεν υπάρχει. Υπάρχει μοναχικότητα και μου κακοφαίνεται το γεγονός ότι μερικές μέρες δεν ξυπνάω και μιλάω με την Ισμήνη ή δεν λέμε καληνύχτα από κοντά.

Μερικές φορές νομίζουμε ότι κάνουμε τα πάντα τέλεια. Η ζωή τα φέρνει περίεργα. Αυτός ο χρόνος σκέψης σου δίνει το περιθώριο να βελτιωθείς ή να γίνεις χειρότερος. Θεωρώ ότι αυτή η μοναχικότητα σε κάνει πολύ καλύτερο και να θέσεις μεγαλύτερο πήχη στη ζωή σου τις περισσότερες φορές», αφηγείται ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Η Ισμήνη μένει με την μαμά της και έρχεται σε εμένα. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Τα παιδιά και περισσότερο τα κορίτσια χρειάζονται τις μητέρες τους. Έχουν μεγαλύτερη κατανόηση στα παιδιά παρόλο που μεγαλώνοντας έρχονται πιο κοντά στον μπαμπά γιατί συμφωνούμε στα περισσότερα πράγματα, ενοχικά πολλές φορές.

Την βλέπω όσο θα ήθελα και το καλοκαίρι ήμασταν 1,5 μήνα μαζί. Έχει αφοσιωθεί στα μαθήματά της τώρα. Οικονομικά θέλει να πάει. Ελλάδα θέλει, αλλά δεν θα αρνηθεί να φύγει και έξω».

«Η δική μου άποψη έχει ως εξής. Δεν μπορεί να ενδιαφέρει κανέναν με όλο αυτό που γίνεται έξω, τι συμβαίνει στη δική μου ζωή. Είναι παράλογο. Όταν δίνουμε δικαιώματα, σε γενικές γραμμές κάποιος μπορεί να ρωτήσει αλλά δεν αφορά κανέναν αν είμαι μόνος μου ή αν η Μαρία έχει συνεχίσει τη ζωή της. Αν θέλω να επικοινωνήσω κάτι, θα το πω εγώ.

Στην παρούσα φάση της ζωής μου προσπαθώ να συμβιβαστώ με τον εαυτό μου, με την καλή έννοια. Είμαι μόνος μου. Δεν έχω κάτι στη ζωή μου, άσχετα με το τι γράφεται που είναι απαράδεκτο για εμένα. Γράφει ο καθένας πράγματα για ανθρώπους που δεν τους έχεις ρωτήσει καν αν θέλουν να δουν την φάτσα τους στην τηλεόραση. […] Με 18 χρόνια γάμου από πίσω, θα πρέπει να είναι κάτι πολύ δυνατό για να παντρευτώ ξανά», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης στον Γιώργο Λιάγκα.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εξάρθρωση οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών: Eικόνες από το ναό «καβάτζα» στη Λιοσίων – Τι ομολόγησε ο ρασοφόρος You Tuber

Μεταφορέας και διακινητής ναρκωτικών ουσιών, ήταν ο 46χρονος  ρασοφόρος, που αυτοαποκαλείται «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος των Παλαιοημερολογιτών». Διατηρούσε δικό του κανάλι με συνταγές στο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σε «βαθιά» κρίση το BBC – Το «πειραγμένο» βίντεο που οδήγησε δύο στελέχη σε παραίτηση

Ο γενικός διευθυντής του BBC, Τιμ Ντέιβι, και η διευθύνουσα σύμβουλος Ειδήσεων, Ντέμπορα Τέρνες, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους ύστερα από σφοδρές επικρίσεις ότι ντοκιμαντέρ της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Η πολιτική ορθότητα ήταν μια παρένθεση, που λήγει σιγά σιγά, η οποία επέτρεψε το εκδικητικό μένος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο Ρένος Χαραλαμπίδης άνοιξε έναν διάλογο για την πολιτική ορθότητα και τα άκρα που

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βόλος: Και σε άλλες αξιόποινες πράξεις εμπλέκεται ο αξιωματικός του Λιμενικού που συνελήφθη για ασέλγειες σε ανηλίκους

Και για μια σειρά άλλων αδικημάτων κατηγορείται ο 58χρονος αξιωματικός του Λιμενικού ο οποίος συνελήφθη για ασέλγειες σε βάρος ανήλικων αγοριών, στον Βόλο, ενώ στην

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αλέκος Συσσοβίτης: «Έμπαινα μέσα στο γυμναστήριο ράκος ψυχολογικά»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, ο γνωστός ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης εμφανίστηκε στην εκπομπή “Ζω καλά” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, όπου μίλησε για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >