AD

Π. Μαρινάκης: Αυτά που ζητάει η Τουρκία από τις ΗΠΑ, τα έχει προχωρήσει και εξασφαλίσει η Ελλάδα – Δεν θα βάλουμε νερό στο κρασί μας

Στα ελληνοτουρκικά, την εξωτερική πολιτική και τις αντιδράσεις για τις διαμαρτυρίες των συγγενών θυμάτων των Τεμπών αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι «όσα ζητούμενα είχε η Ελλάδα το 2019 τα έχει πλέον εξασφαλίσει και όσα η Τουρκία είχε εξασφαλίσει το 2019, πλέον τα έχει ζητούμενα». Σημείωσε ότι «κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν το αφήγημα της υποχωρητικότητας και της αποτυχίας, την περίοδο που η εξωτερική πολιτική έχει πετύχει αποτελέσματα που δεν είχε πετύχει εδώ και δεκαετίες». Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δε θα μας τρελάνουν οι πρόθυμοι να κοντύνουν τη χώρα μας για να πετύχουν το αντιπολιτευτικό τους παιχνίδι».

Αναφερόμενος στον διάλογο με την Τουρκία, ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά επιδίωξη» και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να βάλουμε νερό στο κρασί μας. Αν ενοχλεί αυτή η πολιτική, δε θα γίνεται διάλογος».

Για Π. Ρούτσι

Σχετικά με τη διαμαρτυρία του πατέρα θύματος των Τεμπών μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι «δεν προσβάλει ο Πάνος Ρούτσι, αλλά οι πολιτικάντηδες και οι πολιτικοί αρχηγοί των 5 λεπτών δημοσιότητας και ορισμένες συλλογικότητες που επενδύουν πάνω στον αγώνα ενός πατέρα, με σκοπό να δημιουργήσουν κοινωνική έκρηξη».

Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε ότι «αυτός ο πατέρας δίνει μία μάχη και πρέπει να είμαστε όλοι στο πλευρό του» και πρόσθεσε πως «όσοι προσπαθούν να μας χωρίσουν είναι υστερόβουλοι». Επισήμανε, τέλος, ότι «εκεί που η κοινωνία βλέπει τον ανθρώπινο πόνο, εκείνοι βλέπουν ψήφους», κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως είπε, το αίτημα του πατέρα θα εξεταστεί από τη δικαιοσύνη, ενώ «δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη».

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Ευγνωμοσύνη προς Τραμπ και Ερντογάν για το ζήτημα με τη Θεολογική Σχολή Χάλκης

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος σχολίασε τη δήλωση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, ότι έθεσε το ζήτημα της επαναλειτουργίας για τη Θεολογική

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σε κλειστές δομές θα προωθηθούν οι 57 μετανάστες που διασώθηκαν ανοιχτά της Κεφαλονιάς

Ιστιοφόρο σκάφος που μετέφερε 57 αλλοδαπούς μετανάστες εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή, περίπου 58 ναυτικά μίλια δυτικά της Κεφαλονιάς, κινητοποιώντας άμεσα τις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έβερεστ: 17χρόνη πέρασε 4 ημέρες στη «ζώνη θανάτου» – Σοκάρει η περιγραφή της (Βίντεο)

Ένα 17χρόνο κορίτσι, που προσπαθεί να αναρριχηθεί στην κορυφή του Έβερεστ έχει προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού με ανάρτησή της αποκάλυψε τις επιπτώσεις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

SSIFF73: Η «Ανάσα» και «Η κοιλάδα του αλατιού» κάνουν… τα μικρά να δείχνουν μεγάλα!

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν και η Κυβέρνηση της Χώρας των Βάσκων, μέσω του δημόσιου φορέα HAZI που υπάγεται στο Υπουργείο Τροφίμων, Αγροτικής Ανάπτυξης, Γεωργίας και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >