AD

Ιταλική σειρά με τίτλο «Gucci: Game Over» ετοιμάζεται ως απάντηση στην ταινία «House of Gucci»

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ που εξόργισε μέλη της οικογένειας Gucci και ένα μεγάλο μέρος της ιταλικής κινηματογραφικής κοινότητας που ισχυρίστηκαν ότι ήταν μια χονδροειδής και ανακριβής απεικόνιση της ιστορίας του ιταλικού οίκου, ο πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης Sky ανακοίνωσε μια ιταλική τηλεοπτική σειρά υψηλής ποιότητας που θα επιδιώξει να διορθώσει τα πράγματα.

Η σειρά έξι επεισοδίων, με τίτλο «Gucci: Game Over», θα σκηνοθετηθεί από τον Γκαμπριέλε Μουτσίνο, γνωστό από την ταινία «The Pursuit of Happyness» με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ και μια σειρά από ιταλικές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, σύμφωνα με το Variety. Η σειρά βασίζεται στα απομνημονεύματα της Αλέγκρα Γκούτσι, κόρης του Μαουρίτσιο Γκούτσι και της Πατρίσια Ρετζιάνι (τους οποίους υποδύθηκαν οι Άνταμ Ντράιβερ και η Lady Gaga στην ταινία «House of Gucci»).

«Θα αφηγηθούμε την ιταλική οπτική ως απάντηση στην ταινία «House of Gucci» μέσα από τα μάτια της Αλέγκρα Γκούτσι» δήλωσε ο Νιλς Χάρτμαν από τη Sky Studios Italy, κατά τη διάρκεια παρουσίασης του Sky Italia, ιδιοκτησίας της Comcast.

Στις 27 Μαρτίου 1995, ο Μαουρίτσιο Γκούτσι επικεφαλής του οίκου μόδας Gucci και εγγονός του ιδρυτή της μάρκας Γκούτσιο Γκούτσι πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στην πόρτα του γραφείου του στο Μιλάνο. Το έγκλημα οργανώθηκε από την πρώην σύζυγό του Πατρίτσια Ρετζάνι, η οποία καταδικάστηκε το 1998.

Το βιβλίο της Αλέγκρα Γκούτσι, το οποίο έχει τη μορφή επιστολών προς τον δολοφονημένο πατέρα της αποκαλύπτει πολλά οικογενειακά μυστικά, μιλά για τη σχέση των γονιών της πριν και μετά το διαζύγιο και περιγράφει τις λεπτομέρειες της δολοφονίας.

«Μετά το House of Gucci, είχα την ευκαιρία να διηγηθώ αυτή τη σημαντική ιστορία» δήλωσε η Αλέγκρα Γκούτσι στην παρουσίαση του Sky, σημειώνοντας ότι είναι «πολύ απογοητευμένη» από την ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «επειδή χάθηκε μία ευκαιρία να ειπωθεί μια πραγματική και δυνατή ιστορία».

Τα γυρίσματα της σειράς «Gucci: Game Over» έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2026. Η σειρά είναι συμπαραγωγή των Sky Studios και της ιταλικής Lucky Red.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φρίκη στην Ιταλία: Γυναίκα τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 9χρονο γιό της

Μια τρομερή οικογενειακή τραγωδία συγκλόνισε το βράδυ της Τετάρτης (12/11) την κοινότητα της Μούτζια, ένα μικρό χωριό στα περίχωρα της Τεργέστης. Μια 55χρονη γυναίκα, ουκρανικής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σε κρίσιμη κατάσταση 22χρονος που κατάπιε αμάσητο μπέργκερ λόγω challenge – Νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς»

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 22χρονος, ο οποίος κατάπιε μπέργκερ χωρίς να το μασήσει, στο πλαίσιο διαδικτυακής πρόκλησης. Ο νεαρός βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Παλιό χώμα»: Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Παπαζαφειρίου

Οι εκδόσεις Νήσος και το βιβλιοπωλείο Κομπραί παρουσιάζουν το μυθιστόρημα του Γιώργου Παπαζαφειρίου «Παλιό χώμα». Η παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 18/11, 19:00, στο βιβλιοπωλείο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νέες αποζημιώσεις 12,2 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους και Περιφέρειες – Συνολικά 48 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ευλογιάς

Εγκρίθηκε η 4η κατανομή αποζημιώσεων συνολικού ύψους 12.248.642,97 ευρώ στους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από την ευλογιά, με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αποστολία Ζώη: «Με σόκαρε ο θάνατος της Κίλι Σφακιανάκη, ήταν ένας άγγελος»

  Η Αποστολία Ζώη, γνωστή τραγουδίστρια, μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Στερητικά». Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >