AD

Σελένα Γκόμεζ – Μπένι Μπλάνκο: Ο γάμος, οι φωτογραφίες και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι της τραγουδίστριας

Το απόγευμα του Σαββάτου, 28 Σεπτεμβρίου, η πασίγνωστη pop star Σελένα Γκόμεζ και ο αγαπημένος της, Μπένι Μπλάνκο, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης σε μια μεγαλοπρεπή γαμήλια τελετή.

Το ζευγάρι, το οποίο είχε αρραβωνιαστεί τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους, επισφράγισε τη διετή τους σχέση ενώπιον φίλων και συγγενών. Η Γκόμεζ, γνωστή για τις λατινικές ρίζες της και την επιτυχημένη καριέρα στη μουσική βιομηχανία, μοιράστηκε τρυφερές στιγμές από την τελετή στο Instagram. Στη λεζάντα χαρακτήρισε την ημερομηνία του γάμου τους ως «9.27.25», προκαλώντας συγκίνηση στους θαυμαστές της. Σημαντική ήταν η επιλογή του νυφικού, με τη Γκόμεζ να εντυπωσιάζει με ένα λιτό αλλά κομψό φόρεμα από σατέν, κεντημένο με λεπτομέρειες, ενώ ο Μπλάνκο επέλεξε ένα κλασικό μαύρο σμόκιν με παπιγιόν. Και τα δύο σύνολα είχαν την υπογραφή του φημισμένου οίκου Ralph Lauren.

Η λαμπρή εκδήλωση φιλοξενήθηκε σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, με διάσημους καλεσμένους όπως οι Τέιλορ Σουίφτ, Πολ Ροντ, Πάρις Χίλτον, Εντ Σίραν, και Άσλεϊ Παρκ. Το ζευγάρι εξασφάλισε τη διαμονή τους στο πολυτελές ξενοδοχείο El Encanto, με σουίτες αξίας 3.500 ευρώ τη βραδιά. Η ιστορία του ζευγαριού ξεκίνησε όταν η Σελένα ήταν μόλις 17 ετών και πρωταγωνιστούσε στη διάσημη σειρά «Wizards of Waverly Place».

Η γνωριμία τους ενορχηστρώθηκε από τη μητέρα της, η οποία θεώρησε τον Μπλάνκο ιδανικό συνεργάτη για τα πρώτα της βήματα στη μουσική. Η σχέση τους πήρε ρομαντική τροπή το 2023 και ένα χρόνο μετά αρραβωνιάστηκαν επίσημα. Τον Μάρτιο του 2025, οι δυο τους κυκλοφόρησαν το πρώτο κοινό τους άλμπουμ, «I Said I Love You First», μια συνεργασία που περιλάμβανε 14 πρωτότυπα τραγούδια και κέρδισε τις εντυπώσεις.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Οικία ορμητήριο διακίνησης ναρκωτικών στις Αχαρνές – Συνελήφθη 28χρονος

Στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αχαρνών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής μεσημβρινές

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Μαρία Ηλιάκη αιφνιδίασε την καλεσμένη: «Δεν μου αρέσουν τα κουτσομπολιά αλλά διαβάζω ότι είσαι σε σχέση εδώ και 3 χρόνια;»

  Το πρωί της Δευτέρας (29/9), η εκπομπή “Νωρίς-Νωρίς” της ΕΡΤ1 φιλοξένησε τους ηθοποιούς Στεφανία Γκουρνέλου και Λάζαρο Βασιλείου. Οι δύο καλλιτέχνες συζήτησαν τη νέα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση στον Λευκό Οίκο – «Ο Τραμπ θα συναντήσει έναν διαφορετικό Νετανιάχου»

Όταν ο Μπενιαμίν Νετανιάχου συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο τη Δευτέρα, θα συζητήσουν για μια Μέση Ανατολή που έχει υποστεί ριζικές αλλαγές, τονίζει

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Lola Young: Η στιγμή που η 24χρονη τραγουδίστρια καταρρέει στη σκηνή

Δυσάρεστη τροπή πήραν τα πράγματα στην τελευταία συναυλία της Lola Young στη Νέα Υόρκη. Η 24χρονη τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια σημειώνει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γερμανία: Ανακούφιση για την ήττα των ακροδεξιών υποψηφίων στον επαναληπτικό γύρο των τοπικών εκλογών

Στη Γερμανία ανακούφιση προκάλεσε η ήττα των ακροδεξιών υποψηφίων στις επαναληπτικές εκλογές σε περίπου 150 δήμους και περιφέρειες στην Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία: Στο πολυπληθέστερο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >