Η ομάδα της εκπομπής “Happy Day” και ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασαν την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Βίκυ Καγιά στον Ανέστη Ευαγγελόπουλο, που προβλήθηκε στο YouTube.
Ο Δημήτρης Παπανώτας, στην τοποθέτησή του, εστίασε στο γεγονός ότι η Βίκυ Καγιά μεγαλώνει από την ηλικία των 13 ετών σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον. «Η Βίκυ από 13 ετών κοριτσάκι είναι σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως είναι το μόντελινγκ, τότε που ήταν πραγματικά στις μεγάλες δόξες του και σκοτώνονταν τα μοντέλα». Ο Παπανώτας τόνισε πως η τοξικότητα που επικρατεί τόσο στον χώρο της μόδας όσο και στη συνέχεια στην τηλεόραση την έχει επηρεάσει σημαντικά. Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Μετά μπαίνει στην τηλεόραση, άλλο εκεί τρελοκομείο. Κουράστηκε η γυναίκα με τόση τοξικότητα».
Η δήλωση αυτή επιβεβαιώνει την αντιληπτή δυσκολία της Καγιά να διαχειριστεί την πίεση και τη συνεχή κριτική, η οποία μπορεί να είναι συντριπτική. Ο Παπανώτας εξέφρασε επίσης την κατανόησή του προς την Καγιά, προσθέτοντας ότι, ενώ έχει δίκιο, δυσκολεύεται να το εκφράσει αποτελεσματικά: «Εγώ νομίζω ότι έχει ένα δίκιο η κοπέλα, απλά δεν μπορεί να το περιγράψει καλά. Αυτό που λες ότι άλλαξε η ενέργεια, είναι η απόδειξη ότι κάτι της έκαναν της κοπέλας». Αυτές οι δηλώσεις αναδεικνύουν την ένταση και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κανείς στη βιομηχανία της μόδας και της τηλεόρασης, ιδιαίτερα όταν αυτές οι πιέσεις ξεκινούν από νεαρή ηλικία.