AD

Κόλαφος η Ελένη Ράντου: «Σιχάθηκα την ενημέρωση μας, με κάνει να ντρέπομαι, δεν είμαστε έτσι»

Η δημοφιλής ηθοποιός Ελένη Ράντου εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο με τον οποίο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και οι χρήστες του διαδικτύου χειρίζονται τα τελευταία γεγονότα της επικαιρότητας. Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ράντου δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την οργή της.

Με αφορμή το τροχαίο που προκάλεσε ο συνάδελφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, η Ελένη Ράντου σημείωσε πως τα ΜΜΕ ασχολούνται υπερβολικά με τις υλικές βλάβες, αγνοώντας σοβαρότερα κοινωνικά ζητήματα. Στον φορτισμένο λόγο της, αναφέρει: «Ένας άνθρωπος μες τη μέση του Συντάγματος, όχι πολύ μακριά, προφέρει τη ζωή του με αντίτιμο μια αληθινή πληροφορία για το παιδί του, κι όλα τα μέσα ασχολούνται με τις υλικές βλάβες ενός τροχαίου».

Η συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση περιλαμβάνει και τούτο το μήνυμα: «Εντάξει, καταλαβαίνω… Όταν τα γεγονότα είναι πραγματικά σκληρά, πάντα αλληθωρίζουμε. Κοιτάμε αυτά που μας διασκεδάζουν κιόλας. Αλλά αν ξαναπέσω σ’ άλλη δημοσίευση για το τροχαίο, θα τα κλείσω όλα». Η Ράντου δεν παρέλειψε να εκφράσει και τον γενικότερο προβληματισμό της για την ποιότητα της ενημέρωσης, σημειώνοντας: «Σιχάθηκα την ενημέρωση μας μέσα… Με κάνει να ντρέπομαι. Δεν είμαστε έτσι, έτσι μας θεωρούν». Η τοποθέτηση αυτή της Ελένης Ράντου πυροδότησε πλήθος σχολίων στα social media, με πολλούς να συμμερίζονται τις ανησυχίες της για τη σύγχρονη ενημέρωση.

 
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κυρανάκης: Σχεδιάζεται επιδότηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων με εισοδηματικά κριτήρια

Στις πρωτοβουλίες του υπουργείου Μεταφορών αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός, Κωνσταντίνος Κυρανάκης μιλώντας στο ΕΡΤnews. Ο κ. Κυρανάκης τόνισε τη σημασία της διεύρυνσης και βελτίωσης των

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στήλη άλατος η Κατερίνα Καινούργιου με τη Μαρία Καλάβρια: «Δεν ξέρω αν είναι θέμα ιδιοκτήτη, αλλά θλίβομαι με αυτό που βλέπω»

Σε αναταραχή βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Super Κατερίνα», μετά την προβολή συνέντευξης της Μαρίας Καλάβρια που παρουσίαζε τα σκυλάκια

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στην Αμοργό το Σαββατοκύριακο ο Πρωθυπουργός – Διευρυμένη σύσκεψη στο Δημαρχείο του νησιού

Την Αμοργό θα επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στο Δημαρχείο Αμοργού. Στη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιάννης Μπέζος: «Το φαινόμενο της γκρίνιας είναι διαχρονικό και αρχίζει κάποια στιγμή να γίνεται χαριτωμένο»

Ο Γιάννης Μπέζος, ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της χώρας, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη το απόγευμα της Πέμπτης στην εκπομπή Στούντιο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >