AD

Στέφανο Σαρτίνι: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ επαγγελματίας, η Ρούλα Κορομηλά ήταν η καλύτερη παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση»

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ραντεβού το ΣΚ” έδωσε ο Στέφανο Σαρτίνι. Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του, ο γνωστός σκηνοθέτης σχολίασε την εικόνα των σημερινών πρωινών εκπομπών και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη Ρούλα Κορομηλά και τη σφραγίδα της στην ελληνική τηλεόραση.

«Έχω συζητήσει και έχω βρει ένα ωραίο φορμάτ και μάλιστα θα το κάνω 16 επεισόδια. Θα γίνει σούπερ! Έχω σκεφτεί κάτι πολύ τρελό αλλά είναι ακόμη πολύ μυστικό. Κάτι που μπορεί να έχει σχέση με τη Ρούλα Κορομηλά. Η Ρούλα ήταν η καλύτερη παρουσιάστρια που είχε η ελληνική τηλεόραση», δηλώνει ο Στέφανο Σαρτίνι.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ επαγγελματίας και θέλω να γυρίσει πίσω στην ελληνική τηλεόραση. Γιατί μένει στο σπίτι; Όταν μπορώ, πάντα τσεκάρω τι γίνεται στην τηλεόραση», απαντά ο σκηνοθέτης σε σχετική ερώτηση.

«Οι εκπομπές είναι εντελώς διαφορετικές. Όταν ήρθα εδώ το 1992 και ήμουν στο ξενοδοχείο, έβλεπα τη Ρούλα Κορομηλά να παρουσιάζει τον Πρωινό Καφέ, ήταν κεφάτο. Όταν ξυπνάω θέλω να ακούω ωραίες ειδήσεις, όχι πολέμους και αρρώστιες. Θέλω να ανοίγω τηλεόραση και να μου βγάζει κέφι», επισημαίνει ο Στέφανο Σαρτίνι.

Πηγή: zappit.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η μέθη πρώτη αιτία των τροχαίων τον Σεπτέμβριο στην Αν. Μακεδονία-Θράκη

Είκοσι έξι τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα σημειώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2025 σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, εκ των οποίων, τρία θανατηφόρα, ένα σοβαρό και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κως: Γυναίκα νεκρή από σύγκρουση οχημάτων

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Κω και συγκεκριμένα στον επαρχιακό δρόμο της Κεφάλου, όταν δύο ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νετανιάχου: Ελπίζω να φέρουμε πίσω όλους τους ομήρους μέσα στις επόμενες μέρες

Μετά τις συνεχιζόμενες προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε σε διάγγελμά του ότι ελπίζει να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χεζμπολάχ: To Ισραήλ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το σχέδιο Τραμπ ως πρόσχημα για να θέσει υπό τον έλεγχό του τα παλαιστινιακά εδάφη

Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ εκτίμησε σήμερα ότι το αμερικανικό σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας «βρίθει κινδύνων» και κατηγόρησε το Ισραήλ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >