Η Δέσποινα Βανδή έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη μετά το τροχαίο επεισόδιο που προκάλεσε ο Βασίλης Μπισμπίκης, έχοντας ζητήσει την υποστήριξη του κοινού της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, αν και δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το συμβάν, βρέθηκε στη σκηνή του κέντρου διασκέδασης όπου και συγκίνησε με τα λόγια της προς τους θεατές.
Σύμφωνα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη στο «Πρωινό», η Βανδή ξεκίνησε την εμφάνισή της με μια έκκληση προς το κοινό να της δώσει θετική ενέργεια. «Θέλω να με εμψυχώσετε, έχω ανάγκη την καλή σας ενέργεια, γιατί έχω περάσει δύσκολη εβδομάδα», δήλωσε η τραγουδίστρια στην έναρξη του προγράμματός της.
Η τραγουδίστρια επέλεξε να εκφράσει την ψυχολογική της κατάσταση με έναν ιδιαίτερο τρόπο, πριν ερμηνεύσει τη μεγάλη επιτυχία της «Πανσέληνος». Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι πολύ καλή η πανσέληνος μου αυτή την περίοδο». Η δήλωσή της αυτή προκάλεσε την συγκινησιακή ανταπόκριση του κοινού, καθώς η Βανδή δίνει το στίγμα ενός ανθρώπου που παρόλες τις δυσκολίες, αναζητά δύναμη μέσω της μουσικής και της στήριξης των θαυμαστών της. Το περιστατικό με το τροχαίο που προκάλεσε ο Βασίλης Μπισμπίκης, αν και δεν έχει σχολιαστεί άμεσα από τη Βανδή, φαίνεται να επηρεάζει την προσωπική της ζωή, και κατ’ επέκταση τη δημόσια εικόνα της. Η δημόσια αυτή έκκληση για στήριξη φανερώνει τη σημασία που δίνει η τραγουδίστρια στην αλληλεπίδραση με το κοινό της σε προσωπικές στιγμές κρίσης.