Σε μια σοβαρή και περίεργη υπόθεση ανθρωποκτονίας, οι αρχές ερευνούν το διπλό φονικό που σημειώθηκε σε κάμπινγκ της Φοινικούντας. Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, υπάρχουν αναφορές ότι ο δράστης είναι πιθανόν ανήλικος.
Χτες το βράδυ, η Αστυνομία κλήθηκε στον χώρο μετά την ανεύρεση δύο νεκρών ανδρών. Τα θύματα είναι ο 70χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης του κάμπινγκ και ο 60χρονος επιστάτης. Εκτιμάται ότι το έγκλημα διαπράχθηκε από έναν νεαρό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τα θύματα από κοντινή απόσταση.
Σύμφωνα με το MessiniaLive, ο δράστης εισήλθε στη ρεσεψιόν με καλυμμένα χαρακτηριστικά και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 70χρονο, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του. Στη συνέχεια, πυροβόλησε και σκότωσε τον 60χρονο επιστάτη. Ο δράστης διέφυγε, πιθανώς με μοτοσικλέτα, αφήνοντας πίσω του τη σκηνή του εγκλήματος. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του υπόπτου, ενώ οι ερευνητές συλλέγουν στοιχεία για να καταλήξουν στον δράστη του διπλού εγκλήματος.
Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα θύματα και ο δράστης πιθανώς γνωρίζονταν. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ιδιοκτήτης του κάμπινγκ είχε δεχθεί επίθεση με αεροβόλο τον προηγούμενο μήνα, χωρίς ωστόσο να έχουν αναφερθεί άμεσες ή έμμεσες απειλές προς το θύμα στις αρχές. Το κάμπινγκ παραμένει ενεργό, φιλοξενώντας πολλούς επισκέπτες αυτή την περίοδο.