AD

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Παρών και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής

Στο Ωδείο Αθηνών λαμβάνει χώρα η εκδήλωση της παρουσίασης του νέου βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη με τίτλο: «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου».

Στην εκδήλωση δίνει το παρών ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αντίθετα δεν παρευρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς.

Έτσι δεν επιβεβαιώθηκαν πληροφορίες που ήθελαν και τους τρεις να συνυπάρχουν ξανά κάτω από την ίδια στέγη, όπως είχε συμβεί πριν από ένα χρόνο, στην εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής» για τα 50 χρόνια από τη Μεταπολίτευση.

Από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά σχετικά με την απουσία του από την εκδήλωση, έκαναν λόγο για προσωπική επιλογή και ταυτοχρόνως μετέδιδαν τις ευχές του πρώην πρωθυπουργού στον Ευριπίδη Στυλιανίδη για το ταξίδι που ξεκινάει το βιβλίο του από σήμερα και στο εξής.

Την εκδήλωση θα παρακολουθήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο υποδέχτηκε ο βουλευτής της Ροδόπης, ο κύριος Στυλιανίδης, μπροστά από την είσοδο του Ωδείου Αθηνών.

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα είχε μία θερμή χειραψία με τον Κώστα Καραμανλή.

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Κατά πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό προτού δοθεί το βήμα στον Ευριπίδη Στυλιανίδη για να αναπτύξει τους άξονες αυτού του βιβλίου.

Παρών στην εκδήλωση είναι ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, καθώς και αρκετά στελέχη της κυβέρνησης και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων είναι ο υπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Κεφαλογιάννης, καθώς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης και η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως.

Ακόμα παρούσα μεταξύ άλλων είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και ο βουλευτής Καβάλας με τη ΝΔ και πρώην υπουργός, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δημήτρης Ουγγαρέζος για σχόλιο Ηλιάκη: «Οι παραστάσεις του Μουτσινά δεν είναι για έξι φορές»

Τη μπηχτή της Μαρίας Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά σχολίασαν σήμερα στον αέρα του Buongiorno. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στις παραστάσεις του Μουτσινά, αλλά και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Παραίτηση Τσίπρα από ΣΥΡΙΖΑ – Ανακατεύεται η τράπουλα στην κεντροαριστερά

Την τράπουλα στην Κεντροαριστερά ανακατεύει η απόφαση του ΑλέξηΤσίπρα να παραιτηθεί από βουλευτής, σχεδιάζοντας ταυτόχρονα τις επόμενες κινήσεις του. Η παραίτησή του έχει προκαλέσει σχόλια,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σε «συμπληγάδες» ο Μακρόν- Δίλημμα για πρόωρες εκλογές ή απόσυρση του νομοσχεδίου για το συνταξιοδοτικό

Τη χειρότερη κρίση της προεδρίας του βιώνει ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Η χώρα βρίσκεται σε πολιτική περιδίνηση, ενώ το 70% των ερωτηθέντων σε πρόσφατη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δημήτρης Πετρόπουλος για Παρά Πέντε: «Είμαι σίγουρος ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης θα βρει έναν τρόπο να έχει πρωτοτυπία και ενδιαφέρον»

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος μίλησε στην Ελισάβετ Οικονόμου και στην κάμερα της Super Κατερίνα. Ο «Άρης Παυρινός» του Παρά Πέντε αναφέρθηκε στο reunion και στον ρόλο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΗΠΑ: Αθώος δήλωσε στο δικαστήριο ο πρώην διευθυντής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, που κατηγορείται για ψευδή κατάθεση στο Κογκρέσο

Ο πρώην διευθυντής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, ένα από τα «μαύρα πρόβατα» για τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε αθώος σήμερα (08/10) ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου στις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >