AD

Κατερίνα Ζαρίφη: «Όσοι έχουμε περάσει τον καρκίνο στα σπίτια μας, ξέρουμε ότι είναι ένα κομμάτι που σε συντρίβει και σε διαλύει»

Η Κατερίνα Ζαρίφη, διάσημη για την συνεργασία της με την Φαίη Σκορδά στην πρωινή ζώνη του MEGA, μίλησε ανοικτά στην κάμερα της εκπομπής “Το ‘χουμε” και τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη, αποκαλύπτοντας προσωπικές της σκέψεις για την απώλεια του πατέρα της και την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η κ. Ζαρίφη εκφράστηκε με βαθιά τρυφερότητα για την απουσία του πατέρα της στη ζωή της.

«Μου λείπουν πάρα πολύ στιγμές με τον πατέρα μου. Μου λείπει αυτό το “είμαι εγώ εδώ, μη φοβάσαι”», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η απώλεια ενός γονιού επιφέρει απότομη ενηλικίωση. Συνεχίζοντας, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν έχει αποκτήσει παιδί μέχρι σήμερα. Παρά την έντονη αγάπη της για τα παιδιά, εξήγησε ότι έχει δώσει προτεραιότητα στην ανεξαρτησία της. «Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που νομίζω πως περισσότερο επένδυσα στα ταξίδια, στο να περνάω καλά, στα ξενύχτια και στο κομμάτι της ανεξαρτησίας μου», είπε στη συνέντευξη, προσθέτοντας πως όταν υπάρχει έντονη επιθυμία, μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν δεν υπάρχουν οργανικά εμπόδια.

Η Κατερίνα Ζαρίφη με τις δηλώσεις αυτές ανέδειξε μια ευαίσθητη πλευρά της, μιλώντας ειλικρινά για προσωπικά θέματα που αγγίζουν πολλούς ανθρώπους. Η παρουσία της στην εκπομπή έφερε στο φως θέματα για την απώλεια και τις επιλογές ζωής, προσφέροντας στους τηλεθεατές μια σπάνια ματιά στην προσωπική της ζωή.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δεν θα αφοπλιστεί η Χαμάς, δεν είναι διαπραγματεύσιμο το ζήτημα αυτό, δηλώνει στέλεχός της

Ο αφοπλισμός της Χαμάς, που προβλέπεται στο πλαίσιο του σχεδίου του Αμερικανού προέδρου  Ντόναλντ Τραμπ, με στόχο το τέλος του πολέμου στη  Γάζα, είναι “εκτός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χωρίς οικογένεια και εκτός κοινωνικού ιστού: Ο εφιάλτης των τραυματισμένων ορφανών της Γάζας

Μέσα σε λίγους μόλις μήνες, ο πόλεμος στη Γάζα είχε κάνει τη δική του προσθήκη στο λεξιλόγιο της επείγουσας ιατρικής βοήθειας με το πιο σπαρακτικό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Κλέλια Ρένεση σε μια σπάνια εξομολόγηση για την κόρη της: «Μεγάλο σχολείο, μεγάλη δασκάλα»

Η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση εμφανίστηκε το Σάββατο στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha, όπου συνομίλησε με τη Ναταλία Γερμανού. Κατά τη διάρκεια της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >