AD

Δημήτρης Πανόπουλος για Καλημέρα Ελλάδα: «Αισθάνθηκα ντροπή γι’ αυτά που έγιναν, είναι ανατριχιαστικό και σεξιστικό»

Τα χιομοριστικά στιγμιότυπα περί… μεγέθους στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα σχολίασε ο Δημήτρης Πανόπουλος, το μεσημέρι της Κυριακής, στον αέρα της εκπομπής Weekend Live του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ο νεαρός δημοσιογράφος και παρουσιαστής υπογράμμισε πως αισθάνθηκε ντροπή βλέποντας την εν λόγω συζήτηση ανάμεσα στον Παναγιώτη Στάθη και την Άννα Λιβαθυνού στον αέρα του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πανόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως “δυστυχώς ήμουν αφηρημένος στα πλάνα του γάμου γιατί ένιωσα ετεροντροπή γι’ αυτά που έγιναν στο Καλημέρα Ελλάδα. Δεν ξέρω ρε παιδιά. Δεν μου φάνηκε ούτε αστείο ούτε τίποτα, αισθάνθηκα ντροπή”.

“Δεν το σοβαρεύω, αλήθεια σας το λέω. Όχι, δεν είναι αστείο. Είναι ανατριχιαστικό, είναι σεξιστικό”.

“Εγώ δεν θέλω να το σοβαρεύσω. Εντάξει, ήταν ένα σκηνικό που… δεν είναι ότι τρελάθηκα και είπα “ουάου, τι τρομερό αστείο”. Είναι όμως απ’ αυτά που έχουμε συνηθίσει να γίνονται και τηλεοπτικά, για να είμαστε και σωστοί. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα έχουμε δει” υπογράμμισε, με τη σειρά της, η Μάρτζυ Λαζάρου στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στα ίχνη του δολοφόνου της Φοινικούντας με το λευκό σκούτερ οι Αρχές: Η πλαστή πινακίδα, τα χαρακτηριστικά του και τα «ερασιτεχνικά» λάθη που τον πρόδωσαν

Η ελληνική αστυνομία διερευνά την πορεία του υπόπτου για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα, ο οποίος φέρεται να χρησιμοποίησε λευκό σκούτερ για τη διαφυγή του.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και 20 τραυματίες σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Νότια Καρολίνα

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και 20 ακόμα τραυματίστηκαν σε νέο περιστατικό με μαζικούς πυροβολισμούς στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ανδρέας Φουστάνος: «Η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει στην τηλεόραση, δεν νομίζω ότι έχει πάρει σύνταξη»

Ο διάσημος πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα, και μίλησε ανοιχτά για σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πάνος Ρούτσι σε Αναστασία Γιάμαλη: «Έχω δώσει μια υπόσχεση στο παιδί μου»

Σε ένα μοίρασμα καρδιάς προχώρησε ο Πάνος Ρούτσι, το απόγευμα της Κυριακής, μιλώντας στην Αναστασία Γιάμαλη και την κάμερα της εκπομπής “Εξελίξεις τώρα” στο Μεγάλο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Χαμάς συνεχίζει να απαιτεί την αποφυλάκιση Παλαιστινίων ηγετών για την ανταλλαγή των ομήρων

Η Χαμάς και οι σύμμαχοί της «ολοκλήρωσαν τις προετοιμασίες» για την απελευθέρωση των ζωντανών ομήρων, που έχει προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα (13/10), ωστόσο το ισλαμιστικό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >