AD

Τουλάχιστον δυο νεκροί σε νυχτερινή επιδρομή της Ρωσίας στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας

O δήμαρχος του Κιέβου, Βιτάλι Κλίτσκο, ανακοίνωσε μέσω Telegram ότι οι συνοικίες Ντνιπρόφσκι και Νταρνίτσκι υπέστησαν πλήγματα drones. Ζημιές αναφέρθηκαν επίσης Πετσέρσκι και Ντεσνιάνσκι.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η περιφέρεια Ζαπορίζια (νότια) επλήγη από αεροπορική επιδρομή στην οποία τραυματίστηκαν τουλάχιστον εννιά άνθρωποι, σύμφωνα με τις ουκρανικές υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.

Η ουκρανή υπουργός Ενέργειας Σβιτλάνα Χρίντσουκ από την πλευρά της έκανε λόγο για «μαζική επίθεση» ακόμη σε εξέλιξη το πρωί εναντίον ενεργειακών υποδομών της χώρας.

Από την έναρξη της εισβολής στην ουκρανική επικράτεια πριν από τριάμισι χρόνια, η Ρωσία εξαπολύει σχεδόν κάθε βράδυ drones και πυραύλους εναντίον της Ουκρανίας, που ανταποδίδει με πλήγματα στο ρωσικό έδαφος, ιδίως εναντίον ενεργειακών και άλλων υποδομών.

Στην περιφέρεια Πολτάβα (ανατολικά), ο περιφερειάρχης Βολοντίμιρ Κοχούτ αναφέρθηκε σε ζημιές σε εγκαταστάσεις πετρελαίου και αερίου.

Χθες Τρίτη στην περιφέρεια Τσερνίχιβ (βόρεια) στοίχισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους και άφησε εκατοντάδες χιλιάδες χωρίς ρεύμα και πολλούς χωρίς νερό.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, τουλάχιστον 4 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Κίεβο σε μαζική ρωσική επιδρομή με εκατοντάδες drones και με πυραύλους. Εκείνο το κύμα πληγμάτων είχε διαρκέσει 12 ώρες, σύμφωνα με το Κίεβο.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για το μαχαίρωμα στις Μοίρες

Στα «χέρια» των αρχών βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα, πατέρας και γιος για τους οποίους εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τις ανακριτικές αρχές Ηρακλείου αναφορικά με το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ποινική δίωξη στον 24χρονο για τη δολοφονία έξω από νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε σε βάρος του 24χρονου, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Διονύσης Σαββόπουλος – Η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποχαιρετά τον μεγάλο της δάσκαλο: «Αντίο ήρωά μου, αντίο μάγε της σκηνής»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποχαιρετά τον αγαπημένο Έλληνα συνθέτη Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 80 ετών. Η θλιβερή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιδράσεις πυροδότησε το αίτημα της ΝΔ για διενέργεια τεχνικών ελέγχων πληροφοριακών συστημάτων από την ΑΑΔΕ

Αίτημα για τη διενέργεια τεχνικού ελέγχου είτε από εξειδικευμένο φορέα, είτε από την ΑΑΔΕ, με στόχο, όπως υποστηρίχθηκε, «να υπάρξει σαφής και αντικειμενική εικόνα για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νεκρός εντοπίστηκε 77χρονος στο σπίτι του στον Βόλο – Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ένας 77χρονος άνδρας μέσα στο διαμέρισμά του στον Βόλο, όπου διέμενε μόνος. Τον άτυχο ηλικιωμένο εντόπισαν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >