AD

Στέφανος Κωνσταντινίδης για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Άνθρωποι μεγάλης ηλικίας είπαν ιδιωτικά πράγματα για την Καραβάτου, την έκαναν να αισθανθεί πάρα πολύ άσχημα»

Στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από την απόφασή του να δημοσιοποιήσει έναν ιδιωτικό διάλογο με την Κατερίνα Καραβάτου, τραβώντας τα πυρά του Στέφανου Κωνσταντινίδη.

Ο δημοσιογράφος του Alpha, Στέφανος Κωνσταντινίδης, το πρωί της Πέμπτης (23/10), επέκρινε τη στάση του γνωστού παρουσιαστή. Ο Κωνσταντινίδης τόνισε ότι με τις αναφορές του ο Μικρούτσικος εξέθεσε άδικα την Κατερίνα Καραβάτου σχετικά με τη φημολογούμενη πρόταση που είχε δεχθεί να αναλάβει την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Αυτή η συζήτηση φέρεται να έγινε το καλοκαίρι, σε αντικατάσταση άλλων ενεργών συναδέλφων της. Ο Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Την Κατερίνα τη διακρίνει η ψυχραιμία της. Είδα δηλώσεις όμως την προηγούμενη βδομάδα που έκανε την τρίχα τριχιά και η προσέγγιση είχε ψήγματα αγένειας σε σημείο που την έφεραν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση». Ο ίδιος πρόσθεσε στην ανάλυσή του: «Είδα τοποθετήσεις πολύ έμπειρων και μεγάλης ηλικίας ανθρώπων, που έβγαλαν όσα λέγονται σε ένα τραπέζι μεταξύ τυριού και αχλαδιού ως δικό τους ρεπορτάζ και την έκαναν να αισθανθεί πάρα πολύ άσχημα». Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να διευκρινίσει τα λεγόμενά του.

Ο Κωνσταντινίδης απάντησε αβίαστα: «Θυμάμαι τον Ανδρέα Μικρούτσικο να βγαίνει πριν 2-3 εβδομάδες και να λέει ότι έφαγε το καλοκαίρι με την Καραβάτου και του είπε εκείνη ότι ήταν θέμα χρόνου που δεν πρόλαβε να υπογράψει αντί για την Τσολάκη. Πράγματα που, και να έχουν ειπωθεί, είναι θέμα ανθρωπιάς και όχι off the record». Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου υπενθύμισε με νόημα: «Πρέπει να ξέρεις, όταν κάθεσαι και συζητάς, με ποιους μιλάς και τι λες. Εγώ την έχω πατήσει πάρα πολλές φορές».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζελένσκι: Έκκληση στους ηγέτες της ΕΕ για όπλα μεγάλου βεληνεκούς – «Έχουν τη δύναμη να αλλάξουν την πορεία του πολέμου»

Απευθυνόμενος σήμερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κάλεσε τους ευρωπαίους ηγέτες να προμηθεύσουν την Ουκρανία με όπλα μεγάλου βεληνεκούς. Ο Ζελένσκι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Ελλάδα πρώτη στην υποκειμενική φτώχεια το 2024, παρά τη συνολική βελτίωση στην ΕΕ

Η Eurostat ανακοίνωσε σήμερα ότι το ποσοστό υποκειμενικής φτώχειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μειώθηκε το 2024 στο 17,4%, έναντι 19,1% το 2023, αντανακλώντας μια ευρύτερη τάση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Μαρία Αναστασοπούλου “σάστισε” με τη γυναίκα που είδε να μπαίνει στο πλατό για να της ευχηθεί: «Αποκλείεται»

Τα γενέθλιά της γιόρτασε σήμερα, 23 Οκτωβρίου, η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου, με μια ευχάριστη έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της εκπομπής “Live You”

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Κιάνου Ριβς είναι σε συζητήσεις για τη συνέχεια της ταινίας «Constantine»

Ο Κιάνου Ριβς φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει στον ρόλο του Τζον Κονσταντίν, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις για τη δημιουργία μιας δεύτερης ταινίας «Constantine». ο Καναδός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Θάνατος 16χρονης στο Γκάζι: Αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις – «Βγήκαν έξω, δεν ένιωθε καλά κι έχασε τις αισθήσεις της», λέει φίλη της

Από πνευμονικό οίδημα επήλθε ο αιφνίδιος θάνατος της 16χρονης έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι, σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση. Ωστόσο, σαφείς απαντήσεις θα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Νιώθω μια ασφάλεια που με υπερασπίζεται, αν και δεν είναι ζητούμενο μου»

  Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη έκανε συγκινητικές δηλώσεις σχετικά με τη νέα ποιητική συλλογή της Λήδας Ρουμάνη, και αναφέρθηκε στην απώλεια του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >