AD

Άρια Καλύβα: «Επί δύο μέρες βλέπουμε μία ανοίκεια επίθεση σε βάρος της Βανδή από ανθρώπους που δηλώνουν φίλοι της»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Άρια Καλύβα, έμπειρη δημοσιογράφος, προσφέρει τις σκέψεις και απόψεις της για το επερχόμενο ξεκίνημά της στο “Ραντεβού το ΣΚ”, καθώς και για το πολυσυζητημένο περιστατικό με τη Δέσποινα Βανδή.

Η Άρια Καλύβα, λίγο πριν ενσωματωθεί στο νέο της τηλεοπτικό “σπίτι”, δήλωσε: «Ανυπομονώ να μπω στο στούντιο και να ξεκινήσουμε, θέλω να ενταχθώ σε αυτή την όμορφη παρέα». Ο ενθουσιασμός της για το νέο αυτό βήμα είναι φανερός, ενώ ταυτόχρονα η ίδια δεν διστάζει να απαντήσει με έντονο ύφος σχετικά με το πρόσφατο αμφιλεγόμενο θέμα που αφορά τη Δέσποινα Βανδή. Αναφερόμενη στο περιστατικό που αναδείχθηκε μέσα από το “Πρωινό” και τον Γιώργο Λιάγκα, η Καλύβα τόνισε: «Για δύο συνεχόμενες ημέρες βλέπουμε μία ανοίκεια επίθεση σε βάρος της συγκεκριμένης τραγουδίστριας από ανθρώπους που δηλώνουν “φίλοι” της…».

Επιπλέον, η δημοσιογράφος σχολίασε την αντίδραση ενάντια στην εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρία Δημογλίδου, υπογραμμίζοντας: «Είδαμε, επίσης, μία ανοίκεια επίθεση σε βάρος της εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας… η καταδικαστέα επίθεση στην κυρία Δημογλίδου, σε συνδυασμό με το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, δημιουργεί φυσικά και πάρα πολλούς συνειρμούς».

Τέλος, η Καλύβα δεν παρέλειψε να σχολιάσει την παρουσία του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην τηλεοπτική εκπομπή “Όπου Υπάρχει Ελλάδα”. Σύμφωνα με την ίδια: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός αλλά και ένας μέτριος παρουσιαστής… είναι μια δημοσιογραφική εκπομπή, δεν είμαστε όλοι για όλα». Με αυτή την τοποθέτηση, η Άρια Καλύβα προσφέρει μια διορατική ματιά στις τρέχουσες εξελίξεις, καθιστώντας σαφή τη δέσμευσή της για αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια, ενώ προετοιμάζεται για τη νέα της επαγγελματική πρόκληση.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βρετανία: Ποινή κάθειρξης 42 ετών σε Κολομβιανό για τη δολοφονία και τον διαμελισμό ζευγαριού

Ένας Κολομβιανός, που δολοφόνησε δύο άνδρες στο δυτικό Λονδίνο και μετέφερε μέλη των διαμελισμένων πτωμάτων τους σε βαλίτσες στη νοτιοδυτική Αγγλία καταδικάστηκε σήμερα σε κάθειρξη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στη φυλακή για 17 χρόνια ο 21χρονος δράστης των ρωσικά υποκινούμενων επιθέσεων στο Λονδίνο

Ο επικεφαλής των εμπρηστικών επιθέσεων σε επιχειρήσεις που συνδέονταν με την Ουκρανία στο Λονδίνο πέρυσι, καταδικάστηκε σήμερα σε 17 χρόνια φυλάκιση για «συνεχή εκστρατεία τρομοκρατίας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει ο Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έπεσα στον γκρεμό και ευτυχώς πήρε τούμπες το αμάξι, αλλιώς δεν ξέρω αν θα υπήρχα»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, αγαπημένος ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, βρέθηκε καλεσμένος στη ζωντανή εκπομπή «Στούντιο 4», το απόγευμα της Παρασκευής. Η παρουσία του έγινε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >