AD

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Ερευνώνται επτά κινητά τηλέφωνα – Ίσως μέσα από την οικογένεια ο ηθικός αυτουργός, λέει η ανιψιά του θύματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ανάκριση για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα, με νέα στοιχεία να προκύπτουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς – σύμφωνα με πληροφορίες – η ανακρίτρια έχει στα χέρια της επικοινωνίες από επτά κινητά τηλέφωνα που έγιναν τη μοιραία νύχτα, αλλά και τις προηγούμενες και επόμενες ημέρες, μεταξύ Μεσσηνίας και Αθήνας.

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Γαζούλης στο ΕΡΤnews και την εκπομπή Newsroom, τα στοιχεία αυτά αναμένεται να ρίξουν φως στις αντιφάσεις των μέχρι τώρα απολογιών, ενώ οι αρχές εστιάζουν στην ύπαρξη ηθικού αυτουργού.

Η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη, χρόνια δικηγόρος του άτυχου 68χρονου επιχειρηματία που πλέον εκπροσωπεί την ανιψιά του, δήλωσε πως «το πρώτο πράγμα που ενδιαφέρει την εντολέα μου είναι να μάθουμε όλους τους δράστες, γιατί δεν πιστεύουμε ότι είναι μόνο οι δύο 22χρονοι». Όπως είπε, «το κίνητρο για εμάς είναι οικονομικό, λόγω της μεγάλης περιουσίας του συγκεκριμένου ανθρώπου».

Η κ. Φραγκάκη άφησε σαφείς αιχμές για πιθανή εμπλοκή προσώπων από το συγγενικό περιβάλλον, σημειώνοντας ότι η ανιψιά της θεωρεί πως «ίσως ο ηθικός αυτουργός προέρχεται μέσα από την οικογένεια».

Παράλληλα, τόνισε ότι παραμένει άγνωστο ποιος τράβηξε τη σκανδάλη, ενώ δεν έχει ακόμη βρεθεί το όπλο του εγκλήματος. «Ελπίζω οι αρχές να το εντοπίσουν, γιατί θα δώσει κρίσιμα ευρήματα. Πιστεύω πως στο τέλος δεν θα υπάρχει κανένα αναπάντητο ερώτημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η έρευνα συνεχίζεται και για το σκούτερ με το οποίο κινήθηκαν οι δράστες, το οποίο – όπως αναφέρθηκε – δεν έχει ακόμα εντοπιστεί, ενώ εξετάζεται το βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει έναν από τους εμπλεκόμενους στα ΚΤΕΛ Κηφισού λίγες ώρες μετά το έγκλημα.

Κλείνοντας, σύμφωνα με τον Κ. Γαζούλη, οι αρχές έχουν πλέον μια καθαρή εικόνα για τα κίνητρα και τα πρόσωπα που πιθανόν εμπλέκονται, ωστόσο η έρευνα παραμένει ανοιχτή, με τα κομμάτια του παζλ να ενώνονται σταδιακά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Νίκο Βέρτη: «Η συζήτηση για ανοιχτά σύνορα δε γίνεται επί σκηνής και στο καπάκι το… Θέλω να με νιώσεις» 

  Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης πραγματοποίησε πρόσφατα τρεις συναυλίες στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, όπου εξέφρασε από σκηνής ένα μήνυμα ειρήνης, σύμφωνο με το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«North Evia Pass 2025»: Από σήμερα αιτήσεις μέσω vouchers.gov.gr για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια – Βήμα βήμα η διαδικασία

Μέσω του vouchers.gov.gr οι πολίτες μπορούν από σήμερα να υποβάλουν αιτήσεις για το «North Evia Pass 2025». Πρόκειται για μια σημαντική Δράση που υλοποιείται για τρίτη χρονιά.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Γκβιρ κατά Τραμπ για απελευθέρωση Μπαργούτι: «Το Ισραήλ είναι ένα κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος, αποφασίζει η Κνεσέτ»

Αιχμές κατά του Ντόναλντ Τραμπ για τις έμμεσες δηλώσεις του σχετικά με πιθανή απελευθέρωση του εξέχοντα Παλαιστίνιου ηγέτη Μαρουάν Μπαργούτι, που βρίσκεται φυλακισμένος στο Ισραήλ,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για την ερωτική σκηνή στις Σέρρες: «Μου άφησε μια πολύ γλυκιά αίσθηση, νιώσαμε άνετα»

  Εντυπωσιακή Αντίδραση στα Κοινωνικά Δίκτυα για Ερωτική Σκηνή στη Σειρά “Σέρρες” Η ερωτική σκηνή μεταξύ των δύο ανδρών πρωταγωνιστών στο προτελευταίο επεισόδιο της σειράς

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νέα ώθηση από Κομισιόν στον τερματισμό των εποχιακών αλλαγών ώρας – «Δεν συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας»

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπερασπίστηκε την Πέμπτη (23/10) την κατάργηση της θερινής ώρας, ένα μέτρο που υποστηρίχθηκε από τη λαϊκή διαβούλευση, καθώς οι Ευρωπαίοι ετοιμάζονται να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >