AD

Ιεράπετρα: Διασώθηκαν 57 μετανάστες που εντοπίστηκαν σε λέμβο κοντά στη Χρυσή – Και παιδιά ανάμεσά τους

Άλλη μια λέμβος με μετανάστες εντοπίστηκε δυτικά της Νήσου Χρυσής, 11 μίλια νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας, σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση διάσωσης υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και το ναυαγοσωστικό σκάφος του Λ.Σ.-EΛ.AKT. Σύμφωνα με πληροφορίες, διασώθηκαν 57 αλλοδαποί Αιγύπτιοι και Σουδανοί μεταξύ αυτών μια γυναίκα και ανήλικα κάτω των 10 ετών.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο μικρό κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας όπου ο Δήμος έχει οργανώσει την διαμονή και την διατροφή τους. Τα παιδιά και η γυναίκα εξετάστηκαν από γιατρούς του νοσοκομείου της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτό είναι κάτι για το οποίο ανυπομονώ να γίνω μανούλα – Είναι πολύ συγκινητική στιγμή»

Με αφορμή τις εικόνες από τους μικρούς μαθητές στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε τις σκέψεις της για τους γονείς που καμαρώνουν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Tα μη επανδρωμένα κέρδισαν τις εντυπώσεις στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης: Τα drones που επιτηρούν τα ελληνικά σύνορα, των belharra και το ελληνικής σχεδίασης αντι-drone «Κένταυρος»

Έμφαση στην εγχώρια τεχνολογία και τις σύγχρονες επιχειρησιακές ικανότητες των Ενόπλων Δυνάμεων δόθηκε στη φετινή παρέλαση με το κοινό να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >