AD

Άνω Λιόσια: Είχαν μετατρέψει τα σπίτια τους σε «καταστήματα» πώλησης ναρκωτικών

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής και αστυνομικού σκύλου που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες στις 3 Νοεμβρίου, συνελήφθησαν 6 Ρομά, ηλικίας από 20 έως 64 ετών, κατηγορούμενοι για -κατά περίπτωση- παραβίαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και προσωπικών δεδομένων. Επιπλέον συνελήφθη και ένας ημεδαπός για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών εντός οικισμού στα Άνω Λιόσια, με ορμητήρια τις οικίες τους και αφού αυτές τέθηκαν σε διακριτική επιτήρηση από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι είχαν μετατρέψει τις οικίες τους σε «καταστήματα» πώλησης ναρκωτικών ουσιών, τα οποία επισκεπτόταν σε καθημερινή βάση μεγάλος αριθμός ατόμων προκειμένου να προμηθευτούν ναρκωτικές ουσίες.

Οι κατηγορούμενοι είχαν εγκαταστήσει στις οικίες τους μεταλλικές πόρτες που ανοίγουν προς την εξωτερική πλευρά, σύρτες, ρολά ασφαλείας καθώς και κάμερες, με σκοπό να εξυπηρετείται η διαδικασία πώλησης ναρκωτικών ουσιών και να δυσχεραίνεται η αιφνιδιαστική επέμβαση των αστυνομικών.

Για το λόγο αυτό η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής οργάνωσε συντονισμένη επιχείρηση, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και αστυνομικού σκύλου, μεσημβρινές ώρες στις 3 Νοεμβρίου, όπου εντός των τεσσάρων οικιών εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες και συνέλαβαν τους 6 κατηγορούμενους ενώ κατά την επιχείρηση συνελήφθη και έτερος ημεδαπός ο οποίος μόλις είχε αγοράσει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης από τους συλληφθέντες.

Κατά την επιχείρηση στις τέσσερις οικίες, αρχικά στην πρώτη οικία 23χρονος κατηγορούμενος επιχείρησε να διαφύγει από την ταράτσα όμως οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν ενώ σε άλλη οικία, εντοπίστηκαν δύο εκ των κατηγορουμένων τη στιγμή που απέρριπταν ναρκωτικές ουσίες στο αποχετευτικό σύστημα προκειμένου να μην εντοπιστούν από τους αστυνομικούς.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 209,3 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, εκ των οποίων τα -169,9- γραμμ. εντοπίστηκαν εντός σωλήνα αποχέτευσης, το χρηματικό ποσό των 3.675 ευρώ, 3 καταγραφικά μηχανήματα μαζί με τροφοδοτικό και κάμερα και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Καβάλα: Με ιδιωτικό ασθενοφόρο οι δευτερογενείς διακομιδές του Νοσοκομείου

Με ιδιωτικό ασθενοφόρο θα πραγματοποιούνται πλέον οι δευτερογενείς διακομιδές από και προς το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και μάλιστα δωρεάν. Για δικαίωση του πολυετούς αγώνα τους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν μπαίνω σε αντιπαραθέσεις, αλλά δεν αφήνω και πράγματα να πέσουν κάτω»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Buongiorno” ήταν σήμερα η Κατερίνα Παναγοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, μίλησε για όλα… «Η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ν. Δένδιας: Αποδώσαμε φόρο τιμής σε εκείνους που θυσίασαν τη ζωή τους υπέρ της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας της πατρίδας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας παρέστη, σήμερα, Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, σε εκδήλωση τιμής και μνήμης στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Νέο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε Κατερίνα Καινούργιου: «Έρχομαι πρώτη φορά στην εκπομπή σου, με είχατε στενοχωρήσει στο παρελθόν»

Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης το πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Παρασκευής, με αφορμή την επιστροφή της σειράς “Το σόι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >