Εκατοντάδες γράμματα, δώρα, ακόμα και… χρήματα λαμβάνει καθημερινά από θαυμαστές και οπαδούς του, ο Νικολά Σαρκοζί στη φυλακή του Παρισιού, όπου εκτίει πενταετή κάθειρξη.
Το προσωπικό ασφαλείας περνά ώρες ελέγχοντας τους σάκους που λαμβάνει ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας προτού του παραδώσουν τα γράμματα και εκείνος με τη σειρά του τα παραδώσει στους δικηγόρους του και αυτοί στο Προεδρικό Γραφείο.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νικολά Σαρκοζί υπόσχεται ότι θα απαντήσει στα γράμματα, ενώ τονίζει ότι «το τέλος της ιστορίας δεν έχει γραφτεί».
Merci du fond du cœur pour votre mobilisation ✉️ ! La fin de l’histoire n’est pas écrite… pic.twitter.com/L2eIRoWBvv
— Nicolas Sarkozy (@NicolasSarkozy) November 6, 2025
Στις 10 Νοεμβρίου αναμένεται η ακρόαση για να αποφασίσουν οι δικαστές αν θα απαντήσουν θετικά ή αρνητικά στο αίτημα αποφυλάκισής του ώστε να βγει λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Πηγή: ertnews.gr






