Η Μαρία Ανδρούτσου, με αφορμή τη συμμετοχή της στην κωμωδία «Όλα λάθος», έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Flash 99.4, μοιράζοντας άγνωστες ιστορίες από την πλούσια καριέρα της στην τηλεόραση.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πίεση που ένιωσε παίρνοντας τον πολυσύνθετο ρόλο της Τάμυ Τσανάκα. Όπως ανέφερε, «Όταν πήρα τον ρόλο της Τάμυ Τσανάκα πανικοβλήθηκα. Ήταν ρόλος μέσα σε ρόλο. Αλλά είπα: πρέπει να τον αντιμετωπίσω σοβαρά. Αυτή η κοπέλα τα πίστευε αυτά που έλεγε. Και γι’ αυτό ο κόσμος την αγάπησε». Αναφέρθηκε επίσης σε ένα περιστατικό από την επιτυχημένη σειρά «Πενήντα-Πενήντα», καταγράφοντας τη στιγμή που το γύρισμα πήρε αστεία τροπή. Θυμάται με χιούμορ τη σκηνή όπου υποτίθεται ότι γιόρταζε τα γενέθλιά της, δηλώνοντας: «Άρχισα να ανοίγω τα δώρα και είχαν βάλει μέσα αγαλματάκια κουκουβάγιας (σε όλα τα δώρα). […] Και (στο τέλος): “Όλοι κουκουβάγιες μου πήρατε;”».
Με νοσταλγία μίλησε για τον Σάκη Μπουλά, ανακαλώντας μια σκηνή όπου ο Βασίλης Θωμόπουλος την έβγαλε έξω από το γύρισμα λόγω ανεξέλεγκτων γέλιων. Περιγράφει: «Ήμουν πίσω από την κάμερα, γελούσα τόσο πολύ, που ο Θωμόπουλος μας έβγαλε έξω. Μου λέει “βγείτε έξω, δεν θα κάνουμε ποτέ γύρισμα”».






