AD

Τεχνητή Νοημοσύνη |Ο πορνοστάρ κλώνος της κερδίζει περισσότερα από την ίδια

Ένα 28χρονο μοντέλο από το Βερολίνο, με το όνομα Σίκα Μουν αποκάλυψε πως χρησιμοποίησε την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει έναν κλώνο του εαυτού της και να κερδίσει χρήματα σε πλατφόρμες ερωτικού περιεχομένου.

Όπως ανέφερε στη DailyMail, ο κλώνος της έχει μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό από την ίδια, ενώ εισπράττει και περισσότερα χρήματα. Η ίδια δραστηροποιείται στον κλάδο του πορνό εδώ και πέντε χρόνια περίπου, όμως όπως λέει, ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει 20.000 δολάρια τον μήνα, όπως ο «εικονικός της κλώνος».

«Μετά από πέντε χρόνια εργασίας στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων, βαρέθηκα την επαναλαμβανόμενη και μη δημιουργική δουλειά σε αυτήν την επιχείρηση», δήλωσε, ενώ τόνισε πως δεν την ενοχλεί καθόλου το γεγονός ότι η τεχνητή νοημοσύνη κατάφερε να της αποφέρει περισσότερα χρήματα, από αυτά που έβγαζε η ίδια στο παρελθόν.

«Αποφάσισα να επιστρέψω στη δημιουργία τέχνης και γοητεύτηκα από τις δυνατότητες της δημιουργίας που υποστηρίζεται από το AI. Έτσι, ξαναδημιούργησα τον εαυτό μου με τη βοήθεια εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για να γίνω το κορίτσι που πάντα ονειρευόμουν. Να είμαι τέλεια, για πάντα νέα και σέξι κάθε λεπτό της ημέρας, έξυπνη και με την προσωπικότητά μου», εξήγησε.

«Ο εικονικός μου κλώνος βασίζεται στο πραγματικό μου πρόσωπο και σώμα και αποτελεί κομμάτι του εαυτού μου. Τον αγαπώ», πρόσθεσε. Οι χρήστες μπορούν να δουν το περιεχόμενο στον λογαριασμό της Σίκα Μουν και να συνομιλήσουν μαζί της με 10,99 δολάρια τον μήνα.

Μπορούν ακόμη και να ζητήσουν εξατομικευμένο περιεχόμενο, το οποίο η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι συχνά απροσδόκητα «κανονικό» και όχι «βρώμικο».

Ακολουθήστε το KLIK και στα Google News
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φιλιππίνες: Xιλιάδες άνθρωποι αναζητούν καταφύγιο καθώς ο τυφώνας Kalmaegi πλησιάζει τις ανατολικές περιοχές

Οι αρχές των Φιλιππίνων διέταξαν περισσότερους από 70.000 ανθρώπους να εκκενώσουν τις περιοχές στα ανατολικά και κεντρικά της χώρας και απαγόρευσαν στους ψαράδες να βγουν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Tα εγκαίνια του σταθμού συμπίεσης αερίου του ΔΕΣΦΑ στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής θα πραγματοποιήσει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τα εγκαίνια του σταθμού συμπίεσης αερίου του ΔΕΣΦΑ στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής αναμένεται να πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο στις 12 το μεσημέρι, σηματοδοτώντας την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα έπρεπε να ξέρει η κυρία Λάσπα ότι με μια τέτοια δήλωση κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως απογοητευμένη που δεν βρίσκεται στα πράγματα»

Την έντονη δυσαρέσκεια της για τις πρόσφατες δηλώσεις της Κατερίνας Λάσπα σχετικά με τις πρωινές εκπομπές εξέφρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά την μετάδοση του Happy

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον θάνατο της Κίλι Σφακιανάκη: «Ο Νότης έχει κατηγορηθεί για πολλά, όμως τη σύζυγό του την είχε πολύ ψηλά»

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε δημόσια η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Happy Day”, για τον θάνατο της συζύγου του Νότη Σφακιανάκη, Κίλι. Το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κλείνει το απόγευμα η πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), ενημερώνουν ότι, η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού, κλείνει προσωρινά, σήμερα στις 18.00. Μετά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σέρρες: Περισσότερα από 20.000 ζώα θανατώθηκαν λόγω της ευλογιάς σύμφωνα με τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο

Τεράστια είναι η καταστροφή του αγροτικού τομέα της Π.Ε. Σερρών, καθώς περισσότερα από 20.000 πρόβατα σφαγιάστηκαν λόγω της ευλογιάς , σύμφωνα με την πρόεδρο του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >