AD

Αγνώριστη η Μπέλα Χαντίντ| Μεταμορφώθηκε σε φουτουριστικό ρομπότ -Φαλακρή, καλώδια έβγαιναν από το σώμα της

Αγνώριστη είναι η Μπέλα Χαντίντ στη νέα καμπάνια Marc Jacobs «Heaven» για το φθινόπωρο 2023, καθώς μεταμορφώθηκε σε ένα φουτουριστικό, φαλακρό ρομπότ.

 

 

Η 26χρονη σταρ της πασαρέλας, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε τη μάχη της με τη νόσο του lyme, εμφανίστηκε σε μια σειρά από φωτογραφίες εμπνευσμένες από την επιστημονική φαντασία, φορώντας μόνο εσώρουχα που έμοιαζαν με πανοπλία.

Σε άλλες φωτογραφίες το μοντέλο εικονίζεται εντελώς γυμνό, με ένα εξωγήινο πλοκάμι να φυτρώνει από τη σπονδυλική της στήλη.

H Μπέλα Χαντίντ με εσώρουχα που θυμίζουν πανοπλία

H Μπέλα Χαντίντ με εσώρουχα που θυμίζουν πανοπλία
Σε άλλα στιγμιότυπα της φουτουριστικής καμπάνιας ποζάρει δίπλα σε μία κούκλα και φιλάει ένα ρομπότ, ενώ σε μία ακόμη ακραία εικόνα βλέπουμε την Μπέλα Χαντίντ να φοράει ένα μεγάλο ασημένιο σκουλαρίκι με παραμάνα, με ασημένια πλοκάμια στο πρόσωπό της.

Τις φωτογραφίες αυτές τράβηξε ο Carlijn Jacobs και το styling έκανε η Danielle Emerson. Όσο για την καμπάνια, παρουσιάζει το νέο «Kiki Group», που περιγράφεται από το brand ως «μια ποικιλία από έτοιμα ρούχα και αξεσουάρ που χαρακτηρίζουν τους σχεδιαστικούς κώδικες της Kiki».

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης μια επανέκδοση της αγαπημένης τσάντας Cuffz Handbag του Y2K, η οποία λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 2004.

Στη συλλογή συμμετέχουν η καλλιτέχνις Eri Wakiyama, ο σχεδιαστής Linz Shelton της Cuffz by Linz και ο καλλιτέχνης τατουάζ Keegan Dakkar.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >