AD

Έρρικα Πρεζεράκου: Δύο χρόνια μετά την απώλεια της 7χρονης Αναστασίας, η αδερφή της, απέκτησε ένα αγοράκι

Η Έρρικα Πρεζεράκου είχε μοιραστεί από την πρώτη στιγμή τον Γολγοθά που πέρασε η οικογένειά της, όταν η 7χρονη ανιψιά της, Αναστασία, κατέληξε μετά από μια σκληρή μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου.
Δύο χρόνια μετά, οι γονείς της μικρής Αναστασίας έφεραν στη ζωή τον αδερφό της.

Η αδερφή της αθλήτριας, Ξένια Πρεζεράκου, γέννησε ένα αγοράκι, όπως έκανε γνωστό με ανάρτηση στο Instagram. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία του νεογέννητου, την οποία και συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα.

Δείτε τη φωτογραφία

374255753_10231160754871565_5946959191433476521_n

Μεταξύ άλλων, έγραψε:

«H Αναστασία μας θα πήγαινε Πέμπτη Δημοτικού, θα ήταν τόσο χαρούμενη που θα συναντούσε τους συμμαθητές της και θα λέγανε για τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες. Σήμερα όμως είναι μια μέρα μουδιασμένη, πολύς κόσμος, πολλά παιδιά δεν θα μπορέσουν να πάνε στα σχολεία τους, κάποιοι συνάνθρωποι μας είναι αντιμέτωποι με την απώλεια των ανθρώπων τους, των σπιτικών τους και του βίου τους. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που απλώνουν το χέρι τους να βοηθήσουν, να στηρίξουν αυτόν που πονάει.

Έτσι σε εμάς, βρέθηκε στο δρόμο μας ο Δρ Ioannis Kalogirou που έδωσε όλη την φροντίδα του και σαν προσωπικό του στοίχημα ανέλαβε να μας βοηθήσει να έρθει ένα νέο μέλος στην οικογένεια μας. Στο δύσκολο αυτό εγχείρημα χρειάστηκε η πολύτιμη συνεισφορά πολλών καλών ανθρώπων που στήριξαν με επαγγελματισμό και ανθρωπιά, δυο τραυματισμένους γονείς.

Σας ευχαριστούμε όλους που αυτή την στιγμή έχουμε στην αγκαλιά μας τον αδερφό της Αναστασίας» έγραψε η Ξένια Πρεζεράκου.

Η ανάρτησή της

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προσωρινά αποτελέσματα για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 4 Ιουνίου, τα προσωρινά μητρώα δικαιούχων, αποκλειομένων και παρόχων του Προγράμματος Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2025 στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΗΠΑ: «Νέοι δασμοί θα διέλυαν την αλυσίδα εφοδιασμού της αεροπορικής βιομηχανίας», προειδοποιούν κολοσσοί του κλάδου

Νέα πιθανή επιβολή δασμών στα εισαγόμενα εμπορικά αεροσκάφη, στους κινητήρες και στα εξαρτήματα θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την αεροπορική ασφάλεια και την εφοδιαστική

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιώργος Λιάγκας για Χρηστίδου – Μαραντίνη: «Θα το πω για πρώτη φορά, γιατί έχω μεγάλη ευαισθησία και είμαι κι εγώ χωρισμένος πατέρας»

Εκτενή αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη Σίσσυ Χρηστίδου έκαναν σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στο Πρωινό. Συγκεκριμένα,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γερμανία: Η πρόεδρος της Bundestag απέβαλε βουλευτή που φορούσε μπλούζα με τη λέξη Παλαιστίνη

Την αποβολή βουλευτή της Αριστεράς, επειδή φορούσε μπλούζα με τη λέξη «Παλαιστίνη», επέβαλε σήμερα η πρόεδρος της Bundestag Γιούλια Κλέκνερ. Η πρόεδρος απέβαλε επίσης μια

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Βρετανία πρόκειται να παραδώσει 100.000 drones στην Ουκρανία έως τον Απρίλιο του 2026

Η Βρετανία δεσμεύτηκε την Τετάρτη (4/6) να προμηθεύσει την Ουκρανία με 100.000 drones έως το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους, τον Απρίλιο του 2026, σηματοδοτώντας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κομοτηνή: Κρατούμενοι στις φυλακές μέχρι την έκδοσή τους στη Γερμανία οι συλληφθέντες ως μέλη διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης

Ενώπιον της Εισαγγελέως Εφετών Θράκης οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί οι δύο ημεδαποί 45 και 23 ετών, πατέρας και γιος, που συνελήφθησαν χθες στον οικισμό Ηφαίστου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >