AD

Εντοπίστε την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας με ένα… ποτήρι νερό

Πολλές φορές νιώθουμε ότι υπάρχει αρνητική ενέργεια στο σπίτι μας, η οποία επηρεάζει τη διάθεσή μας και διαταράσσει την αρμονία του χώρου.

 

Ένας τρόπος για να εντοπίσετε αν υπάρχει αρνητική ενέργεια στο χώρο σας, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα ποτήρι με νερό και λίγο αλάτι.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε αρκετό αλάτι σε ένα ποτήρι και μετά να το γεμίσετε με νερό. Στη συνέχεια τοποθετήστε το στο χώρο που θέλετε να εντοπίσετε την αρνητική ενέργεια και αφήστε το εκεί για 24 ώρες. Την επόμενη μέρα πηγαίνετε να το ελέγξετε. Βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν θα το μετακινήσει.

Αν οι κόκκοι του αλατιού έχουν ανέβει στην επιφάνεια θαμπώνοντας παράλληλα το χείλος του ποτηριού, τότε αυτό σημαίνει πως η αρνητική ενέργεια είναι παρούσα σε εκείνο το χώρο.

Αν το βρείτε έτσι όπως το αφήσατε, καθαρό και διαυγές, τότε δεν υπάρχει αρνητική ενέργεια στον χώρο.

IFrame

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σι Τζινπίνγκ | «Η Κίνα θα αναλάβει δράση με τη Γαλλία για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία»

O πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, που μετέβη για επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία, δήλωσε ότι σκοπεύει «να αναλάβει δράση με την Γαλλία και ολόκληρη την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χώρισαν Τσιτσιπάς-Μπαντόσα |Τίτλοι τέλους για το πιο διάσημο ζευγάρι του τένις

«Ύστερα από προσεκτική σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας»΄έγραψε η Ισπανίδα τενίστρια   Τίτλοι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βραζιλία | Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι, χιλιάδες ξεσπιτώθηκαν από τις πλημμύρες

Σχεδόν 70.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και πάνω από ένα εκατομμύριο νοικοκυριά δεν έχουν νερό εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν τη νότια Βραζιλία.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή | Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη έπειτα από πυρκαγιά

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας, επι της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >