AD

Χώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Πάουλα Μπαντόσα;

Οι δυο αθλητές διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media πυροδοτώντας τις φήμες περί χωρισμού.

 

Ήταν από τα ζευγάρια που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, όχι μόνο του τένις αλλά και του παγκόσμιου star system, αφού συχνά τραβούσαν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.

Ο λόγος για τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά και την Ισπανίδα τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα.

Το ζευγάρι δεν έχανε ευκαιρία να δείχνει πόσο ερωτευμένο είναι, αναρτώντας συνεχώς στα social media φωτογραφίες του από διακοπές, ταξίδια και… τρυφερές στιγμές που είχαν μαζί.

tsuitsi_2
tsitso
tsitso_1
Για φαγητό στο Salt Bae
tsitso_pa
tsitso_33_2

Ωστόσο κάτι παράξενο έγινε που προβλημάτισε όσους είχαν συνηθίζει να βλέπουν μαζί το αγαπημένο ζευγάρι.

Οι δυο αθλητές διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media πυροδοτώντας τις φήμες περί χωρισμού.

Μάλιστα, ακόμα και στον λογαριασμό που είχαν δημιουργήσει με όνομα tsitsidosa, δεν υπάρχει πλέον καμία φωτογραφία εκτός από εκείνη του προφίλ!

tsitsidosa

Υπενθυμίζεται ότι Πάουλα Μπαντόσα πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στην Αθήνα για να στηρίξει τον αγαπημένο της στο Davis Cup που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό στο Καλλιμάρμαρο.

Μάλιστα είχε βάλει τη ζακέτα από την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας και είχε βάψει τα νύχια της στο χρώμα της σημαίας της χώρας μας για να φωτογραφηθεί μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

bado112

Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει, τι έχει συμβεί μέχρι τώρα και οι δύο τους αποφάσισαν να μην έχουν κοινή παρουσία στα socila media.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας |H παραμυθένια ζωή της όμορφης Diana των Αράβων, που έγινε η νεότερη βασίλισσα στον κόσμο & μία από τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη

Στα 29 της χρόνια έγινε μια από τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη. Στις 31 Αυγούστου κλείνει τα 54 της χρόνια που περικλείουν μια έντονη και συναρπαστική ζωή.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >