AD

Δύο συλλήψεις για την δολοφονία των 6 Τούρκων στην Λούτσα

Η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στην εξιχνίαση του μακελειού στη Λούτσα με τη δολοφονία των έξι Τούρκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει δύο συλλήψεις για την υπόθεση, η μια εκ των οποίων αφορά τον Τούρκο που συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων είναι ο ένας του αεροδρομίου και ο δεύτερος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες στην Αττική.

Εχουν συλληφθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, με εντάλματα για άλλα αδικήματα, ωστόσο αναμένεται την επόμενη ώρα να εκδοθούν σε βάρος τους εντάλματα για το φονικό της Λούτσας.

Τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο, εκτιμούν από την ΕΛ.ΑΣ. ήταν ένας από εκείνους που πυροβόλησαν και εκτέλεσαν τους έξι Τούρκους, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων δραστών συνεχίζονται.

Ανακοινώσεις θα κάνει η Ασφάλεια Αττικής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις 13:00, για τη δολοφονία των έξι Τούρκων που έγινε στη Λούτσα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το χρονικό του μακελειού στη Λούτσα
Τούρκοι υπήκοοι ήταν οι έξι άνδρες που δολοφονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (11/09) στην Αρτέμιδα, οι οποίοι έφεραν τραύματα από πυροβόλα όπλα.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., πέντε από τους δολοφονηθέντες έφεραν πλαστές γαλλικές ταυτότητες, ενώ ο έκτος ταυτοποιήθηκε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η ταυτοποίησή τους έγινε κατόπιν άμεσης επικοινωνίας και συνεργασίας με τις Europol και Interpol, καθώς και με απευθείας επαφές με τις αστυνομικές αρχές της Γαλλίας και της Τουρκίας.

Όλοι τους ήταν μέλη εγκληματικής ομάδας, η οποία δρούσε στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Η σύλληψη ενός Τούρκου στο «Ελ. Βενιζέλος»
Ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων είχε συλληφθεί ώρες μετά το μακελειό, όταν επιχείρησε να ταξιδέψει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο συλληφθείς του Ελ.Βενιζέλος, ο οποίος διέμενε νόμιμα στην Ελλάδα, σκόπευε να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη, με εισιτήριο που εκδόθηκε στην Τουρκία μία ώρα μετά το συμβάν στην Αρτέμιδα (στις 18:20 τελέστηκε το έγκλημα στην Αρτέμιδα, στις 19:30 εκδόθηκε εισιτήριο στο όνομά του για να ταξιδέψει στις 21:00, και στις 20:30 συνελήφθη). Στην κατοχή του βρέθηκαν 4 φυσίγγια των 9 mm και δύο πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζιζέλ Πελικό | Ο άνδρας της είχε μιμητή, του έδινε τα υπνωτικά και βίαζαν μαζί τις συζύγους τους

Η ανωμαλία του Ντομινίκ Πελικό, να ναρκώνει την σύζυγό και να βλέπει να την βιάζουν δεκάδες άνδρες, είχε και μιμητές οι οποίοι έκαναν το ίδιο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Ρωσία επελαύνει στην ανατολική Ουκρανία

Η Ρωσία βρίσκεται κοντά στην κατάληψη μιας σημαντικής πόλης στην ανατολική Ουκρανία, της Ποκρόφσκ, σε μια από τις ταχύτερες στρατιωτικές προελάσεις από τις αρχές του πολέμου. Αν καταφέρει να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >