AD

Αργύρης Παπαργυρόπουλος | Έχασε το σπίτι του στη Γλυφάδα σε πλειστηριασμό

«Δεν ξέρω πού θα πάω»

 

Για τον πλειστηριασμό μέσω του οποίου έχασε το σπίτι του στη Γλυφάδα μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην Εspresso και στον Γιάννη Αρμουτίδη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας της χρυσής εποχής για τη νυχτερινή διασκέδαση, αποκαλύπτει την τιμή την οποία πουλήθηκε το σπίτι του, μετά από μια δύσκολη περίοδο, αλλά και τις τράπεζες οι οποίες «αρπάζουν το βίος του κοσμάκη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Το σπίτι μου βγήκε σε πλειστηριασμό σήμερα (25/10/23) στη 1 το μεσημέρι, μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας. Ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί, με τιμή εκκίνησης 3.500.000, για να πουληθεί τελικά 7.500.000 ευρώ. Εξευτελιστική τιμή για ένα υπέροχο σπίτι, αληθινό στολίδι, στο ωραιότερο σημείο της γης, στο ομορφότερο σημείο της Γλυφάδας. Στην οδό Τύχης 13.

Σε μια έκταση ενός στρέμματος και εμβαδόν οικήματος 500m2, με υπόγειο, ισόγειο και δύο επιπλέον ορόφους, με μια πισίνα και έναν υπέροχο κήπο. Η δε αξία του ξεπερνά κατά πολύ τα 10.500.000 ευρώ. Δεν με πειράζει όμως τίποτα. Δεν με ενοχλεί καν που μου άρπαξαν το σπίτι μέσα από τα χέρια μου, όπως του φτωχού το αρνί», είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Σε ερώτημα για την «επόμενη μέρα», που θα χρειαστεί να αφήσει το σπίτι του στα χέρια του νέου κατόχου μετακομίζοντας κάπου αλλού, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος απαντά: «Δεν ξέρω πού θα πάω και πού θα μετακομίσω. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Παρότι θεωρούσα δεδομένο και ευχόμουν να ολοκληρωθεί αυτός ο πλειστηριασμός και να μου πάρουν το σπίτι, ώστε να μπορέσω να αποπληρώσω τις υποχρεώσεις μου, δεν έψαξα ποτέ για κάτι άλλο. Ούτε σχεδίασα το επόμενο βήμα μου. Όπως όλοι οι Έλληνες, θα βρω κι εγώ ένα κεραμίδι να κάτσω από κάτω», είπε στην εφημερίδα Espresso.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βορίζια: Συνελήφθη 23χρονος ανιψιός του Καργάκη – Φέρεται να είναι αυτός που έβαλε τη βόμβα στο σπίτι

Συνελήφθη 23χρονος στα Βορίζια Ηρακλείου για βομβιστική επίθεση που προκάλεσε το μακελειό της 1ης Νοεμβρίου. Η έρευνα συνεχίζεται Η αστυνομία στην Κρήτη συνέλαβε 23χρονο, ανιψιό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Shutdown ΗΠΑ: Ορατό το τέλος του με τη ψήφιση νομοσχεδίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων – Πότε αναμένεται η ψηφοφορία

Η δημοσιονομική παράλυση στις ΗΠΑ, έπειτα από περισσότερες από 40 ημέρες shutdown, διαφαίνεται να φτάνει στο τέλος της με την αναμενόμενη ψήφιση ενός νομοσχεδίου στο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εκλογές στο Ιράκ: Ευρεία νίκη για το ψηφοδέλτιο του πρωθυπουργού Μοχάμεντ Σία αλ-Σουντάνι

Το ψηφοδέλτιο του ιρακινού πρωθυπουργού Μοχάμεντ Σία αλ-Σουντάνι κατήγαγε ευρεία νίκη στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες, Τρίτη (11/11), δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγές προσκείμενες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έρευνα: Η επέλαση της AI στις εργασιακές σχέσεις – Τι λένε ΣΕΒ, ΓΣΕΕ και εργατολόγοι

Η τεχνητή νοημοσύνη, βασικός πυλώνας της 4ης βιομηχανικής επανάστασης η οποία εξελίσσεται με πρωτόγνωρους ρυθμούς, ήρθε και επιδρά σχεδόν σε όλες της πτυχές της καθημερινότητας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ναταλία Καποδίστρια: «Ευχαριστώ τον Χάρη Ρώμα μέχρι και σήμερα, μεγάλη τιμή η ταινία του κυρίου Σμαραγδή για τον πρόγονό μου»

Η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Καποδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μοιράζοντας τη συγκίνησή της για τη συμμετοχή της στη νέα κινηματογραφική παραγωγή του Γιάννη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Προπληρωμένες κάρτες επιδομάτων: Στις 27 Νοεμβρίου η κλήρωση για 8.500 δικαιούχους που θα λάβουν από 1.000 ευρώ

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας στο ΕΡΤnews και στην εκπομπή «Συνδέσεις» ανακοίνωσε ότι 8.500 άτομα θα πάρουν 1.000 ευρώ, έκαστος, στις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >