AD

Η μέρα που ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης, σκότωσε το τελευταίο γνωστό θύμα, Μέρι Τζέιν

Το σώμα της Κέλι ήταν μακράν το πιο εκτεταμένα ακρωτηριασμένο από τα κανονικά θύματα, με τους ακρωτηριασμούς της να χρειάζονται περίπου δύο ώρες για να εκτελέσει τον δολοφόνο της. Ήταν 9 Νοεμβρίου του 1888.

 

 

Τζακ ο Αντεροβγάλτης είναι το ψευδώνυμο που δόθηκε σε έναν αγνώστου ταυτότητας δολοφόνο ο οποίος δρούσε στην περιοχή Ουάιτσάπελ του Λονδίνου στα τέλη του 19ου αιώνα.

Τα θύματά του ήταν γυναίκες οι οποίες έβγαζαν χρήματα ως ιερόδουλες. Οι φόνοι συνέβαιναν σε δημόσιους χώρους τη νύχτα ή τα ξημερώματα.  Ο λαιμός των θυμάτων ήταν κομμένος και το σώμα ήταν ακρωτηριασμένο. Σύμφωνα με διάφορες θεωρίες, τα θύματα στραγγαλίζονταν πρώτα έτσι ώστε να μην φωνάζουν, κάτι το οποίο εξηγεί και την έλλειψη αίματος στις σκηνές των εγκλημάτων. Η αφαίρεση των εσωτερικών οργάνων από τρία θύματα δημιούργησε σε μερικούς αστυνομικούς της εποχής την πεποίθηση ότι ο δολοφόνος κατείχε ανατομική ή χειρουργική γνώση.

Την εποχή του θανάτου της Κέλι, ήταν περίπου 25 ετών, εργαζόταν  ως ιερόδουλη και ζούσε σε σχετική φτώχεια.

Σε αντίθεση με τα άλλα τέσσερα  κανονικά θύματα του  Τζακ,  η Κέλλι δολοφονήθηκε μέσα στο αραιά επιπλωμένο μονόκλινο δωμάτιο που νοίκιαζε στο 13 Miller`s Court, παρέχοντας στον δολοφόνο της πολύ χρόνο να εκσπλαχνίσει  και να ακρωτηριάσει το σώμα της. Το σώμα της Κέλι ήταν μακράν το πιο εκτεταμένα ακρωτηριασμένο από τα κανονικά θύματα, με τους ακρωτηριασμούς της να χρειάζονται περίπου δύο ώρες για να εκτελέσει τον δολοφόνο της.

 Τα 5 θύματα της δολοφονίας ήταν η Μαίρη Αν Νίκολς, η Άνι Τσάπμαν, η Ελίζαμπεθ Στράιντ, η Κάθριν Έντοουσ και η Μαίρη Τζέιν Κέλι.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Sean «Diddy» Combs | Η συγνώμη του ράπερ για το βίντεο μπου τον δείχνει να χτυπά σκληρά την πρώην του

«Αισθανόμουν αηδιασμένος όταν το έκανα. Αισθάνομαι αηδιασμένος τώρα» είπε για την πράξη του Ο Sean «Diddy» Combs ζήτησε συγγνώμη την Κυριακή (19/5) για την επίθεση στην τότε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μητσοτάκης: Η πολιτική δεν είναι telemarketing

Βολές για τους «πατριώτες του καναπέ» και τα χριστιανόμετρα Συνέντευξη στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα τόσο στο εσωτερικό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Θρίλερ με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι

Θρίλερ με τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη.  Το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν είχε την Κυριακή «αναγκαστική προσγείωση», ανέφερε η κρατική τηλεόραση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >