AD

Κασσελάκης σε ομάδα Αχτσιόγλου | Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το κάνουν τώρα

«Μακάρι να μιλούσαμε για διαφωνίες πολιτικές στα όργανα. Φαίνεται πως η διαφωνία είναι πιο προσωπική και λυπάμαι για αυτό», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. «Δεν ήταν χρήσιμο αυτό που είπε ο Πολάκης για την Αναγνωστοπούλου»

 

Σαφές μήνυμα προς την τάση «6 συν 6» υπό την Έφη Αχτσιόγλου έστειλε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», την επομένη της πανελλαδικής τηλεδιάσκεψης της τάσης, η οποία σηματοδότησε την πορεία εξόδου τους από το κόμμα. Παράλληλα, ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έλαβε εν μέρει αποστάσεις από την επίθεση του Παύλου Πολάκη στην συνάδελφό του, Σία Αναγνωστοπούλου, έθεσε ζήτημα αξιοπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το προηγούμενο διάστημα, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα είχε το Γιάνη Βαρουφάκη ως Υπουργό Οικονομικών, αμφισβητώντας ευθέως τις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα.

«Θα ήταν ηγετική ομάδα» οι «6 συν 6»

Όπως είπε ο κ. Κασσελάκης, «εγώ έτεινα χείρα φιλίας και στον κ. Τσακαλώτο και σε όλους», συμπληρώνοντας πως «εγώ σέβομαι το κόμμα πάρα πολύ γιατί ευθυγραμμίστηκα με αυτό», καθώς «εάν εγώ δεν σεβόμουν το κόμμα δεν θα σεβόμουν τον Αλέξη Τσίπρα», συνέχισε. Ωστόσο, «ακριβώς εξαιτίας αυτό του σεβασμού, από την πρώτη στιγμή προσκάλεσα την κ. Αχτσιόγλου στο γραφείο μου στη Βουλή και της πρότεινα όποια θέση ήθελε» εξήγησε ο κ. Κασσελάκης, λέγοντας πως «μα, θα ήταν ηγετική ομάδα αν είχαν αποδεχθεί την πρότασή μου. Λέω ελάτε να είστε ηγετική ομάδα, ήσασταν η πρώτη γραμμή του Αλέξη Τσίπρα, βασίζομαι σε αυτήν την ομάδα» περιέγραψε, για να απευθύνει καθαρό μήνυμα προς τα στελέχη της νέας γενιάς του κόμματος, υπογραμμίζοντας ότι «κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν είχαν να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα».

Ο κ. Κασσελάκης εκτίμησε ακόμα πως «δεν υπάρχουν μεγάλες πολιτικές διαφορές» με τα προς αποχώρηση στελέχη, αλλά και πως «δυστυχώς φαίνεται να είναι πιο προσωπική η διαφωνία και πραγματικά λυπάμαι», συμπλήρωσε.

Μπροστά στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό του κόμματος, «καταρχάς πρέπει να πω ότι δεν θεωρώ ότι υπάρχουν σύννεφα πάνω στο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο νέος Πρόεδρος του κόμματος, λέγοντας πως «υπάρχει μια μεγάλη ενέργεια και ελπίδα από τη βάση».

sto-kokkino-kasselakis-maketa

«Δεν θα είχα τον Βαρουφάκη υπουργό Οικονομικών»

Σε ερώτημα για το τι θα έκανε το 2015 αν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα,  ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Δεν θα είχα το Γιάνη Βαρουφάκη για υπουργό Οικονομικών. Λέω την αλήθεια». «Έρχονται καλύτερες μέρες δεν θα σταματήσει κανείς την πορεία που κάνουμε δεν θα τελειώσει κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ. Να είστε σίγουροι και σίγουρες για αυτό», διαβεβεβαίωσε.

Η τοποθέτησή του έγινε στο πρώτο του εβδομαδιαίο ραντεβού με τα… ερτζιανά, που εγκαινίασε σήμερα ο κ. Κασσελάκης, στο πλαίσιο της εκπομπής της Ευγενίας Λουπάκη «Allegro Μα Με Τρόπο», θέλοντας να έχει ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες και να απαντήσει στα ερωτήματά τους.

kasselakis-sto-kokkino-p__6_

 

Παράλληλα, κληθείς να σχολιάσει το νέο μέτωπο Παύλου Πολάκη – Σίας Αναγνωστοπούλου, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε: «Δεν ήταν χρήσιμο αυτό που είπε ο Παύλος το Σαββατοκύριακο για τη Σία Αναγνωστοπούλου, δεν βοήθησε. Αλλά ταυτόχρονα,  να μην κρίνουμε τον Παύλο πριν δούμε το δείγμα γραφής από τις ΕΠΕΚΕ που συντονίζει». Επίσης, παραδέχθηκε ότι υπάρχει ένα τοξικό κύμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αν και «πολλές φορές είναι υπέρ μου θεωρητικά, αλλά δεν με εκφράζει».

kasselakis-sto-kokkino-p__4_
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζιζέλ Πελικό | Ο άνδρας της είχε μιμητή, του έδινε τα υπνωτικά και βίαζαν μαζί τις συζύγους τους

Η ανωμαλία του Ντομινίκ Πελικό, να ναρκώνει την σύζυγό και να βλέπει να την βιάζουν δεκάδες άνδρες, είχε και μιμητές οι οποίοι έκαναν το ίδιο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Ρωσία επελαύνει στην ανατολική Ουκρανία

Η Ρωσία βρίσκεται κοντά στην κατάληψη μιας σημαντικής πόλης στην ανατολική Ουκρανία, της Ποκρόφσκ, σε μια από τις ταχύτερες στρατιωτικές προελάσεις από τις αρχές του πολέμου. Αν καταφέρει να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >