AD

Πόσο σεξ θέλει η γυναίκα ανάλογα με την ηλικία

Από καταβολής υπάρχει η πεποίθηση και η κοινή αντίληψη πως οι γυναίκες δεν θέλουν συχνά σεξ. Τουλάχιστον όχι τόσο οι άντρες. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο; Μήπως είναι μύθος; Μια νέα έρευνα δίνει τώρα την απάντηση.

 

Έρευνα που διεξήχθη από μια ηλεκτρονική εφαρμογή για τη γονιμότητα έδειξε ότι το 53,2% των γυναικών δεν κάνει σεξ τόσο συχνά όσο θα ήθελε. Σχεδόν το 75% απάντησε ότι θα ήθελαν να κάνει σεξ περισσότερο από 3 φορές την εβδομάδα και το 13% ότι θέλει σεξ περισσότερο και από 6 φορές την εβδομάδα.

Περίπου το 72% των γυναικών ανέφερε επίτευξη του οργασμού τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια κάθε σεξουαλικής πράξης, και το 10,2% του συνόλου των γυναικών δήλωσε ότι φτάνει σε οργασμό πολλές φορές.

Τα ευρήματα αυτά είναι πολύ διαφορετικά από αντίστοιχη μελέτη του 1994, όπου είχε διαπιστωθεί ότι το 75% των ανδρών και το 29% των γυναικών έχουν πάντα οργασμούς με τον/την σύντροφό τους.

Το άγχος θεωρήθηκε ο κύριος ένοχος της χαμηλής γυναικείας λίμπιντο, ενώ το 53% των γυναικών συμφώνησε ότι το συναισθηματικό δέσιμο ήταν η πιο σημαντική πτυχή του καλού και ικανοποιητικού σεξ, με τα προκαταρκτικά και την γενικότερη επικοινωνία να ακολουθούν.

Πηγή: healthview.gr

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρία Καρυστιανού | «Αν είχα λίγο χρόνο μαζί της θα τα έκανα όλα διαφορετικά… Δεν ήξερα πως της κληρονόμησα κυβερνώντες που ήταν σε θέση να την κάψουν ζωντανή»

Σε εκδήλωση για τα Τέμπη, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, βρέθηκαν η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης, που έχασαν τα παιδιά τους στο πρωτοφανές έγκλημα και αποζητούν δικαίωση και απόδοση ευθυνών.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >