AD

Τροχός της Τύχης | 31χρονη δασκάλα έλυσε τον γρiφο και κέρδıσε το αυτοκiνητο

Η 31χρονη δασκάλα Ξένια ξέσπασε σε δάκρυα χαράς.

Ο Τροχός της Τύχης, το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, είναι ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, ξέρει καλά να κρατάει σε αγωνία τους παίκτες και τους τηλεθεατές μέχρι το τελευταίο λεπτό, 7 μέρες την εβδομάδα, καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα.

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι μοιράζει γνώση, πολλά χρήματα, απίστευτα δώρα και φυσικά, αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες. Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Ξένια, η οποία κέρδισε ένα Jeep Renagade e-Hybrid, από την εταιρία AVIS, το πρώτο αυτοκίνητο που χάρισε ο «Τροχός της Τύχης» για αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Η 31χρονη δασκάλα Ξένια, μητέρα μιας κορούλας 6 μηνών, παρακολουθεί φανατικά τον «Τροχό της Τύχης» από την άνεση του καναπέ της και πάντα έλυνε με ευκολία όλους τους γρίφους. Το ίδιο ακριβώς κατάφερε με εκπληκτική ευκολία να κάνει και στο πλατό της εκπομπής, καθώς με μεθοδικότητα αλλά και ευστοχία έλυσε τους περισσότερους γρίφους και έφτασε στον τελικό με το ποσό των 3.100 ευρώ.

Στον τελικό, η Ξένια γύρισε τον τροχό και έφερε τον αριθμό 2. Η κατηγορία για τον γρίφο του τελικού ήταν «αντίθετα» και η Ξένια ζήτησε να ανοίξουν το Κ, το Ν, το Μ και το Ε αλλά, τελικά, έλυσε τον γρίφο «Κατάθεση – Ανάληψη», πριν καν ανοίξουν όλα τα γράμματα!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης άνοιξε τον φάκελο και όταν αποκαλύφθηκε η λέξη «αυτοκίνητο» πανηγύρισε μαζί με τη Νατάσα Κουβελά τη μεγάλη νίκη της τυχερής παίκτριας. Η Ξένια θα επιστρέψει στην οικογένεια της στη Θεσσαλονίκη με το νέο Jeep Renagade e-Hybrid!

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στη Λιβύη την Κυριακή ο Γ. Γεραπετρίτης – ΑΟΖ και μεταναστευτικό στη «βαλίτσα του»

Με στρατηγικό στόχο, τη διπλωματική επαναπροσέγγιση της κυβέρνησης του στρατηγού Χαφτάρ, μεταβαίνει αύριο – Κυριακή –  στη Λιβύη, ο Γιώργος Γεραπετρίτης, στη σκιά του τουρκολιβυκού μνημονίου. Μήνυμα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βαγγέλης Περρής: «Η νέα σεζόν θα με βρει εκτός Πρωινού, είναι δική μου επιλογή»

«Δεν είχα πρόβλημα με κανέναν άνθρωπο, το αντίθετο», είπε ο Βαγγέλης Περρής. Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε ο Βαγγέλης

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έβρος: Τήρηση του νόμου για τον αιγιαλό στην Αλεξανδρούπολη- Συνεχείς έλεγχοι των αρχών στα 35 beach bar

Στις παραλίες της Αλεξανδρούπολης δεν φαίνεται να καταγράφονται παραβάσεις στον αιγιαλό, ενώ ήδη και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, πολύς κόσμος έσπευσε σήμερα τις παραλίες. Στην

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πυροσβεστική: 50 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο ανά την Ελλάδα

Στις 50 ανήλθαν οι αγροτοδασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα. Από αυτές, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, οι 44 αντιμετωπίστηκαν άμεσα,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πρώτη δημόσια εμφάνιση του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την έναρξη του πολέμου με το Ισραήλ

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από σχεδόν ένα μήνα, καθώς έδωσε το παρών σε μία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >