AD

Θρήνος για τη 18χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα μετά την τραγωδία με το μοιραίο τροχαίο στην Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας, που κόστισε τη ζωή σε δύο νέες κοπέλες, 18 και 23 ετών.

Συγκεκριμένα, μια 18χρονη και μια ακόμη νεαρή γυναίκα ανασύρθηκαν νεκρές από τα δύο ΙΧ αυτοκίνητα, που συγκρούστηκαν μετωπικά στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου.

Στο αυτοκίνητο που επέβαινε η 18χρονη και είχε κατεύθυνση προς Σούνιο, οδηγός ήταν η 19χρονη ξαδέλφη της, η οποία την είχε πάρει από τη δουλειά, για να πάνε μια βόλτα, προτού επιστρέψουν σπίτι.

18-troxaio-es__1_
Η άτυχη 18χρονη που έχασε τη ζωή της
18-troxaio-es__2_

 

Λίγο μετά τις 23:30, το όχημα που οδηγούσε η 19χρονη (τραυματίας) με συνοδηγό την άτυχη 18χρονη (που έχασε τη ζωή της) συγκρούστηκε με το ΙΧ από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα η 19χρονη να υποστεί σοβαρά κατάγματα στα άκρα και η 18χρονη να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο φίλος της 18χρονης Στέλλας ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της πριν από το δυστύχημα, μίλησε για την αγωνία που έζησε ο ίδιος και η οικογένεια του κοριτσιού μέχρι, δυστυχώς, να επιβεβαιωθεί το τραγικό νέο.

«Είπαμε ένα καληνύχτα στις 23:10. Σχόλασε από τη δουλειά, πήγε μία βόλτα με την ξαδέλφη της, μου έστειλε μια φωτογραφία το πρόσωπό της και αυτό ήταν. Έστειλα μήνυμα, κοιμήθηκα και δεν πήρα ποτέ το καληνύχτα. Με πήρε η μάνα της τηλέφωνο τα ξημερώματα και μου είπε το μοιραίο. Δεν ήξερε πως συνέβη, τίποτα» λέει ο φίλος της 18χρονης που συνήθως έπαιρνε την κοπέλα του από τη δουλειά με το αυτοκίνητό του.

Από το δεύτερο όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ανασυρθεί νεκρή μία 23χρονη, δίχως ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητά της.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >