AD

Νέα κτηνωδία στον Βόλο | Πυροβόλησαν και σκότωσαν αδέσποτη σκυλίτσα με σκάγια για πουλιά

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από το έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Πευκάκια, με τον θάνατο μίας αδέσποτης σκυλίτσας από σκάγια.

 

Σύμφωνα με το meagnesianews, το βράδυ της Τρίτης μια γυναίκα που φροντίζει αδέσποτα στα Πευκάκια μετέβη στο σημείο, προκειμένου να τα ταΐσει. Ένας κτηνοτρόφος την ενημέρωσε πως ένα από σκυλάκια είναι πνιγμένο. Ο τρόμος αμέσως την κυρίευσε. Έτρεξε στο χωράφι που τριγυρνούν τα μικρά αδέσποτα και το θέαμα που αντίκρισε ήταν φρικιαστικό.

Η Μπέλλα ήταν μόλις ενός έτους

Η μικρή, μόλις ενός έτους Μπέλλα ήταν δολοφονημένη και κείτονταν στο χωράφι. Το σώμα της σκυλίτσας ήταν γεμάτο σκάγια ενώ ένα σχοινί βρέθηκε δίπλα στον λαιμό της, με την ίδια να πιστεύει ότι όποιος προχώρησε σε αυτή την εγκληματική ενέργεια έσυρε το ζώο μέχρι το χωράφι, όπου και το άφησε.

Η φιλόζωη πήρε αμέσως τον κτηνίατρό της, ο οποίος ενημέρωσε τον Κτηνιατρικό Σύλλογο που με τη σειρά του έκανε γνωστό πως επειδή πρόκειται για κακοποίηση θα πρέπει να ενημερωθεί η αστυνομία.

Η ίδια ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές, που έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν σε αυτοψία, ενώ υπάλληλοι του Δήμου πήραν το πτώμα του ζώου και το μετέφεραν στον κτηνίατρο. Το σώμα της μικρής Μπέλλας ήταν γεμάτο σκάγια.

Η διαδικασία θα κινηθεί αναλόγως το πόρισμα

Αύριο θα γίνει η νεκροψία προκειμένου να βρεθεί η αιτία θανάτου. Το πόρισμα του κτηνιάτρου, εφόσον έγινε και η σχετική καταγγελία στην αστυνομία, θα προωθηθεί στην αστυνομία και αναλόγως τα ευρήματα θα κινηθεί διαδικασία ίσως και με την Εισαγγελία.

Η φιλόζωη που βρήκε το άψυχο σώμα της Μπέλλα, ζητά να βρεθεί ο ένοχος που το προκάλεσε αυτό και να τιμωρηθεί. Φοβάται όμως και για τα υπόλοιπα αδέσποτα που ζουν στην περιοχή μην τυχόν έχουν την τραγική τύχη της Μπέλλα.

Στη δυσάρεστη ιστορία έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι η σκυλίτσα που βρήκε τραγικό θάνατο σε λίγες ημέρες θα μεταφερόταν στην Αθήνα για να συναντήσει την νέα της οικογένεια.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φάμελλος: Η στάση του Ισραήλ παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο – Τι είπε για τον Αλ. Τσίπρα

Μια ημέρα μετά την επίσκεψή του στη Ραμάλα, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με αξιωματούχους της Παλαιστινιακής Αρχής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κατερίνα Καινούργιου: «Υπάρχουν προφίλ που ασχολούνται μόνο με μένα, πήγα στη Δίωξη»

Με αφορμή τα απειλητικά μηνύματα που έχει δεχτεί η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σήμερα σχετικά με ψεύτικα προφίλ στα social media, τα οποία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σινά: Σε καλό κλίμα οι συζητήσεις Ελλάδας και Αιγύπτου – Αναμένεται νέα συνάντηση σε επίπεδο τεχνοκρατών

Οι συζητήσεις μεταξύ των υπουργών Ελλάδας και Αιγύπτου σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μονής Αγίας Αικατερίνης του Σινά διεξήχθησαν σε θετικό κλίμα, με το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κι όμως, ένας χάρτης του 1585 με τη Θράκη εξόργισε τους Τούρκους – Για «φαιδρότητα» απαντά το υπ. Εθνικής Άμυνας

Έντονη και αιχμηρή ήταν η αντίδραση της Αθήνας στις επικρίσεις που διατυπώθηκαν από την Άγκυρα για τον ιστορικό χάρτη που προσέφερε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δημήτρης Παπανώτας: «Εν πολλοίς ο Γρηγόρης περιέγραψε τον εαυτό του» – Τσιμτσιλή: «Δεν έχει βγει ποτέ τέτοια πληροφορία»

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη Χριστιάνα Αριστοτέλους σχολίασε η παρέα του Happy Day το πρωί της Παρασκευής (6/6). Ο Δημήτρης Παπανώτας, παίρνοντας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >