AD

Αυτός είναι ο 18χρονος που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ένας 18χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν αυτός που το βράδυ της Πέμπτης έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα η οποία τραυμάτισε βαρύτατα τον 31χρονο αστυνομικό έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Ο 18χρονος ο οποίος ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες που μεταφέρθηκαν στο Αλλοδαπών φέρεται να έχει περιγράψει στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν πώς πήρε τη ναυτική φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο, πώς την πέταξε και πώς αυτή αφού χτύπησε στο έδαφος χτύπησε τον αστυνομικό τον οποίο είδε να γονατίζει.

rentis_18xronos__1_
rentis_18xronos__2_

Ο νεαρός έχει υποστηρίξει ότι υπήρχε η πληροφορία για επίθεση σε βάρος αστυνομικών το βράδυ της Πέμπτης και ότι τη ναυτική φωτοβολίδα του την έδωσε ένα άτομο με full face που ήταν και αυτό που του έδειξε πώς να την ενεργοποιήσει.

Ο 18χρονος φέρεται, επίσης, να έχει πει ότι όταν είδε τον αστυνομικό να γονατίζει, γύρισε την πλάτη του και άρχισε να τρέχει προς το κλειστό γήπεδο από το οποίο τελικά προσήχθη.

«Κατέστρεψε τη ζωή του»

 

Ο πατέρας του σε κατάσταση σοκ απο την ομολογία του γιου του μίλησε στο protothema.gr για όσα γνωρίζει σχετικά με τη σύλληψη του 18χρονου.

«Τον έπιασαν χθες το βράδυ στο σπίτι της κοπέλας του. Ηταν σε αυτούς που είχαν πιάσει την Πέμπτη αλλά τον άφησαν την Παρασκευή το βράδυ. Εγώ το έμαθα από την κοπέλα του που με πήρε και μου είπε να πάω στην ΓΑΔΑ για να του φέρω φαγητό. Ήρθαν και κάτι αστυνομικοί από εδώ, από το σπίτι, και μου είπαν ότι έχουν πιάσει και άλλα 15-20 άτομα. Τίποτα άλλο δεν ξέρω. Τώρα είναι και ο μικρός μου ο γιος στην ΓΑΔΑ, 16 χρονών, ήταν και αυτός στο γήπεδο, και δίνει κατάθεση», λέει ο πατέρας του 18χρονου ενώ τονίζει πως αν ο γιος του έχει κάνει την πράξη για την οποία κατηγορείται θα πήγαινε να μιλήσει ο ίδιος από την πρώτη στιγμή.

«Το παιδί αυτό είναι 18 χρονών, μόνο πορτοκαλάδα έπινε. Πήγαινε στη σχολή να γίνει υδραυλικός, δεν τον είχα να κάνει αυτό το πράγμα. Αν μου το είχε πει ο γιος μου θα είχα πάει από μόνος μου να καταθέσω, να αλαφρύνω τη θέση του. Αν όντως το έχει κάνει αυτός πάει, κατέστρεψε τη ζωή του», είπε ο πατέρας του.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας |H παραμυθένια ζωή της όμορφης Diana των Αράβων, που έγινε η νεότερη βασίλισσα στον κόσμο & μία από τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη

Στα 29 της χρόνια έγινε μια από τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη. Στις 31 Αυγούστου κλείνει τα 54 της χρόνια που περικλείουν μια έντονη και συναρπαστική ζωή.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >