AD

Netflix | Αυτές είναι οι ταινίες και οι σειρές που παρακολούθησαν οι περισσότεροι τηλεθεατές

Ταινίες δράσης ή κωμωδίες; Η γκάμα είναι μεγάλη και για πρώτη φορά το Νetflix αποκάλυψε ποιες σειρές κατάφεραν να κεντρίσουν περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

 

 

Η κατάταξη του Netflix έχει γίνει με βάση τις ώρες θέασης που έχουν καταγράψει. Πρώτη στην κατάταξη έρχεται η σειρα The Night Agent. Η πρωτοποριακή σειρά αναδείχθηκε ξεκάθαρος πρωταγωνιστής, με τον εκπληκτικό αριθμό των 812 εκατομμυρίων ωρών παρακολούθησης.

Έτσι, η σειρά εκτός από την κορυφή της λίστας, αναδεικνύει την τεράστια δημοτικότητά της, σε σχέση με τις 266 εκατομμύρια ώρες προβολής της δέκατης σειράς, «FUBAR».

Ο Shawn Ryan, χαμηλόβαθμος πράκτορας του FBI, απαντά σε μια κλήση που τον παρασύρει σε μια θανάσιμη συνωμοσία κατασκόπων στον Λευκό Οίκο.

Δεύτερη με 655.100.000 ώρες τηλεθέασης έρχεται ο δεύτερος κύκλος της σειρας Ginny & Georgia. Μια 30χρονη μητέρα δυο παιδιών, με την κόρη να είναι 15, οι οποίοι μετακομίζουν σε μια μικρή πόλη της Νέας Αγγλίας, ώστε να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

622.800.000 ώρες έχει καταγράψει το σκληρό κορεατικό Δράμα The Glory.

Ακολουθεί η πολύ δημοφιλής σειρά Wednesday με πάνω από 507.700.000 ώρες.

Την πεντάδα συμπληρώνει η σειρά Queen Charlotte: A Bridgerton Story, καθώς καθήλωσε τους τηλεθεατές για 503.000.000 ώρες.

Netflix: Οι 10 κορυφαίοι τίτλοι και οι ώρες προβολής (Ιανουάριος-Ιούνιος)

«The Night Agent»: Season 1 (812.100.000 ώρες)
«Ginny & Georgia»: Season 2 (665.100.000 ώρες)
«The Glory»: Season 1 (622.800.000 ώρες)
«Wednesday»: Season 1 (507.700.000 ώρες)
«Queen Charlotte: A Bridgerton Story» (503.000.000 ώρες)
«You»: Season 4 (440.600.000 ώρες)
«La Reina del Sur»: Season 3 (429.600.000 ώρες)
«Outer Banks»: Season 3 (402.500.000 ώρες)
«Ginny & Georgia»: Season 1 (302.100.000 ώρες)
«FUBAR»: Season 1 (266.200.000 ώρες).

Οι πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα

Ανάλογη λίστα με τις δημοφιλέστερες σειρές έχει καταγραφεί και για την Ελλάδα με πρώτη να έρχεται η κωμική σειρά Never Have I Ever και την ιστορία μιας έφηβης.

Ακολουθούν οι σειρές Manifest και Fake Profile, ενώ στην τέταρτη θέση προτιμήσεων των Ελλήνων έρχεται η σειρά που μιλά για την ζωή του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βοσνία: Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας έφθασε τους 15

Δύο γυναίκες κατέληξαν χθες το απόγευμα σε νοσοκομείο της πόλης Τούζλα, στη βορειοανατολική Βοσνία, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών από την πυρκαγιά που ξέσπασε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Καιρός: Αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες – Πρόγνωση απο τον Χρ. Παρανό

Αίθριος θα διατηρηθεί ο καιρός στη χώρα το Σαββατοκύριακο με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μαριάννα Τουμασάτου για Αλέξανδρο Σταύρου: «Έχουμε κάνει τον πρώτο μεγάλο κόπο που κάνουν οι άνθρωποι για να είναι μαζί»

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε συνέντευξη στη Λιλή Πυράκη και μίλησε με ειλικρίνεια για τη σχέση και τη συνεργασία της με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βραζιλία: Αυτόχθονες διαδηλωτές αποκλείουν την είσοδο της διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα (COP30) στο Μπελέμ

Δεκάδες αυτόχθονες διαδηλωτές απέκλεισαν σήμερα το πρωί την είσοδο του χώρου όπου πραγματοποιείται η σύνοδος κορυφής για το κλίμα COP30, πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία. Ως αποτέλεσμα,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για εισαγωγή 44 κιλών κάνναβης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025, 2 αλλοδαποί, μέλη διεθνικής εγκληματικής ομάδας, οι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >