AD

Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμό και ένα τραυματία

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή της Ξηροκρηνης, στη Θεσσαλονίκη.

Το σοβαρό επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε περίπου στις 22.00 ανάμεσα σε δύο άτομα, έξω από ένα κατάστημα εστίασης στην οδό Αμπελώνων.

Ο ένας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον άλλον τουλάχιστον μια φορά στο πόδι, ενώ αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο και για δεύτερο πυροβολισμό.

Μετά τους πυροβολισμούς ο δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αλβανικής καταγωγής, τράπηκε σε φυγή με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Το θύμα, επίσης αλβανικής καταγωγής, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις.
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ανεξέλεγκτος θαυμαστής άρπαξε την Αριάνα Γκράντε στην πρεμιέρα του «Wicked: For Good» – Οδηγείται στη δικαιοσύνη

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στη Σιγκαπούρη κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του «Wicked: For Good», όταν ένας άνδρας υπερπήδησε τα κιγκλιδώματα ασφαλείας και άρπαξε την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νόνη Δούνια: «Όταν υπάρχουν παράπονα μεταξύ συνεργατών, καλό είναι να λύνονται κατ’ ιδίαν»

Για τις πρόσφατες εξελίξεις στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, με τον οποίο έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια, ρωτήθηκε η Νόνη Δούνια. Το πρώην μοντέλο ξεκαθάρισε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βοσνία: Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας έφθασε τους 15

Δύο γυναίκες κατέληξαν χθες το απόγευμα σε νοσοκομείο της πόλης Τούζλα, στη βορειοανατολική Βοσνία, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών από την πυρκαγιά που ξέσπασε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Καιρός: Αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες – Πρόγνωση απο τον Χρ. Παρανό

Αίθριος θα διατηρηθεί ο καιρός στη χώρα το Σαββατοκύριακο με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μαριάννα Τουμασάτου για Αλέξανδρο Σταύρου: «Έχουμε κάνει τον πρώτο μεγάλο κόπο που κάνουν οι άνθρωποι για να είναι μαζί»

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε συνέντευξη στη Λιλή Πυράκη και μίλησε με ειλικρίνεια για τη σχέση και τη συνεργασία της με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >