AD

Κατερίνα Στικούδη: Με τα λεφτά που μάζεψα στα κάλαντα πληρώσαμε το ενοίκιο του σπιτιού

Συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι, έδωσε η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, το J2US αλλά και τα Χριστούγεννα των παιδικών της χρόνων.

«Από τα παιδικά μου Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη, θυμάμαι τον μπαμπά μου να παίζει κιθάρα και τη μητέρα μου να τραγουδάει και εμένα με τον αδελφό μου να δίνουμε ρεσιτάλ ερμηνείας. Τα Χριστούγεννα ξυπνούσα από τις 7 το πρωί για να πω τα κάλαντα και γυρνούσα όταν έπεφτε ο ήλιος. Μία χρονιά με τα λεφτά που μάζεψα από τα κάλαντα είχαμε πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού μας. Μιλάμε για μεροκάματο», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη είπε στη συνέχεια: «Ήθελα να γίνω οδοντίατρος αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς. Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο, πρέπει να είμαστε τολμηροί και να μη φοβόμαστε. Δεν το πίστεψα όταν μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι θα κάνω συναυλία με την Κριστίνα Αγκιλέρα στη Μάλτα. Απολαύσαμε την ενέργεια του κόσμου και την τεράστια σκηνή μέσα σε όλη αυτή τη μαγεία.

Είναι πολύ δύσκολη η ποπ μουσική. Σίγουρα ο κόσμος δεν περίμενε να ερμηνεύσω τα δύσκολα τραγούδια που παρουσίασα στο YFSF και στο J2US. Μου αρέσει να ιντριγκάρω τον κόσμο και να… πατάω σε πεντάγραμμα που το κοινό δεν μου το έχει και πολύ. Είναι ακόμα νωρίς για να ξέρω εάν θα είμαι στο J2US».

Αναφερόμενη στη μητρότητα, η Κατερίνα Στικούδη είπε πως είναι όπως όλες οι μαμάδες, θα πάει στο πάρκο με το παιδί της με μία φόρμα και τα μαλλιά κότσο: «Δεν θα πάω ντυμένη με τα καλά μου. Υπάρχουν φίλες μου μανούλες που μου ζητούν να πάω στο πάρκο με τα ρούχα που φορώ στις εμφανίσεις μου για να με δουν. Κάθε στιγμή απαιτεί την ανάλογη ένδυση ανάλογα με την έκφραση και τη διάθεσή μου. Είμαι φυσιολογικός άνθρωπος, δεν ξυπνάω με τις τουαλέτες και διαμάντια».

Για τη συνεργασία της με τον μικρό πιανίστα, Στέλιο Κερασίδη, η Κατερίνα Στικούδη είπε πως είναι πολύ όμορφο να ενώνονται δύο διαφορετικοί κόσμοι: «Είναι ένας πολύ μικρός πιανίστας ηλικιακά αλλά έχει καταφέρει να παίξει στο Ηρώδειο και να κάνει στο εξωτερικό πολύ σημαντικές εμφανίσεις. Πιστεύω πως αυτό το μουσικό μας πάντρεμα έχει κάτι μαγικό».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Στικούδη είπε: «Μου φέρνουν γούρι τα μωράκια και φέτος έγιναν πολύ ωραία πράγματα. Μέσα στο 2024 ετοιμάζουμε και άλλα πράγματα με τον Στέλιο αλλά δεν θα τα αποκαλύψουμε ακόμα. Πάντα ήμουν κοντά στα παιδιά και πιο μικρή τα προπονούσα στο κολυμβητήριο. Τα αγαπώ πολύ. Όταν αποκτάς δικά σου παιδιά αλλάζει η κοσμοθεωρία της ζωής σου. Η μητρότητα με έκανε να θέλω να γίνομαι κάθε μέρα πιο προσεκτική και καλύτερος άνθρωπος. Εύχομαι σε όλες τις μανούλες να είναι γερές και δυνατές».

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Kαιρός: Καταιγίδες στα βορειοδυτικά – Kαλοκαιρινές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη χώρα

Τοπικές βροχές και καταιγίδες προβλέπεται να εκδηλωθούν σήμερα Τετάρτη 3/9 στα βορειοδυτικά κυρίως τμήματα της χώρας, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Αναστασία Τυράσκη. Αύριο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στο Παγκράτι – Άρπαξαν άγνωστο ποσό και εξαφανίστηκαν

Το βράδυ της Τρίτης, σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Ευτυχίδου στο Παγκράτι. Γύρω στις 10 το βράδυ, άγνωστοι εισέβαλαν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Ζωή Κρονάκη σε μια εξομολόγηση ψυχής: «Ο γιος μου ήταν το τελευταίο μου ωάριο»

“Στις επτά το απόγευμα έκανα το τεστ και είδα πως ήταν η περίπτωση Γ, “προχωρημένη εγκυμοσύνη” διάβασα” εκμυστηρεύτηκε η Ζωή Κρονάκη. Την Ζωή Κρονάκη υποδέχθηκε η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ζαχάροβα: Ουκρανία και Δύση απορρίπτουν την πιθανότητα εξεύρεσης συμβιβασμού για να τερματιστεί ο πόλεμος

Το Κίεβο και οι σύμμαχοί του στη Δύση απορρίπτουν την πιθανότητα εξεύρεσης συμβιβασμού για να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, υποστήριξε η εκπρόσωπος της ρωσικής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στις 24 Νοεμβρίου η δίκη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και τριών ακόμα ατόμων για τη διαρροή των emails αποδήμων

Για τις 24 Νοεμβρίου προσδιορίστηκε η δίκη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και τριών ακόμα προσώπων για την υπόθεση διαρροής emails σε απόδημους, ενώπιον του Τριμελούς

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >