AD

Κούγιας | «Απ’ ό,τι λένε οι γιατροί, δεν θα πεθάνω από καρκίνο»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό» έκανε ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε στη μάχη του με τον καρκίνο, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως προσωπικά προτιμά να πεθάνει μέσα στα δικαστήρια.

«Από ότι λένε οι γιατροί μου, δεν θα πεθάνω από τον καρκίνο. Εγώ προσωπικά προτιμώ να πεθάνω μέσα στα δικαστήρια ή στο γραφείο μου. Είτε σε κάποιο ποδοσφαιρικό γήπεδο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Τι είπε για την αγάπη του για τα μπουζούκια και τον Νότη Σφακιανάκη

Στη συνέχεια αναφερόμενος στον Νότη Σφακιανάκη ο κ Κούγιας είπε: «Όπως και γω και όλη η Ελλάδα, περιμένουμε αυτόν τον τελευταίο πραγματικά Έλληνα τραγουδιστή να επιστρέψει, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους νεότερους.

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι μέρος, όχι της προσωπικότητας, αλλά και της ζωής των ανθρώπων στην Ελλάδα με τα τραγούδια του. Ανεξαρτήτως αν η στάση του ή οι πολιτικές του τοποθετήσεις ενοχλούν κάποιους. Είναι ένας άνθρωπος τίμιος, ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, ένας αγωνιστής της ζωής, ένας υπέροχος πατέρας και ένας υπέροχος σύζυγος».

«Προσδοκώ να ανέβει στο πάλκο και να μου τραγουδήσει κάποια στιγμή»

«Προσδοκώ κι εγώ κάποια στιγμή να ανέβει στο πάλκο και να μου τραγουδήσει αυτά τα τραγούδια που μου αρέσουν. Να μου τραγουδήσει τον ”Έλληνα” και τέσσερις και πέντε φορές», δήλωσε τέλος, αναφερόμενος στον τραγουδιστή.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >