AD

Στέφανος Τσιτσιπάς & Πάουλα Μπαντόσα | Είναι το καινούργιο ζευγάρι στο τένις ;

Ο Έλληνας τενίστας όπως γράφουν πολλά διεθνή ΜΜΕ είναι ζευγάρι με την Ισπανίδα τενίστρια που έχει φτάσει στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και αυτό το στηρίζουν σε δύο… σημάδια. 

Το πρώτο είναι η παρουσία της Μπαντόσα στις εξέδρες στο παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Όφνερ στο Roland Garros. Η Ισπανίδα δεν συμμετείχε στο Roland Garros αφού είχε πρόβλημα τραυματισμού αλλά βρέθηκε στο Παρίσι. 

Το δεύτερο σημάδι είναι η κοινή τους φωτογραφία στα προφίλ τους στο Spotify, όπου έχουν και sharing playlist. Οι δύο τενίστες ήρθαν πιο κοντά μέσα από τα γυρίσματα του Break Point, του ντοκιμαντέρ του Netflix για το τένις. 

Στον λογαριασμό της Μπαντόσα επικρατεί ένας χαμός, με την ίδια να το διασκεδάζει, όπως φάνηκε και από ανάρτησή της στο Twitter.

«Περιμένω μπόνους από το Spotify μετά από αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Μπαντόσα τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σε σχέση με τον Χουάν Μπετανκούρ, μοντέλο από την Κούβα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει να εμφανίζεται στα γήπεδα για να την υποστηρίξει.

Το περιοδικό Hola ανέφερε πως το ζευγάρι έχει χωρίσει, με την ίδια να το διαψεύδει με ανάρτηση, αλλά λίγα 24ωρα μετά να σβήνει την ανάρτηση και να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμη και σήμερα αν παραμένει μαζί του ή έχουν πάρει χωριστούς δρόμους.

Από την άλλη ο Τσιτσιπάς έχει χωρίσει εδώ και μήνες με την Θεοδώρα Πεταλάς και πρόσφατα ο πατέρας του δήλωσε ότι έχει θυσιάσει την προσωπική του ζωή για την καριέρα του στο τένις.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >