AD

Το Big Deal των 2 εισηγμένων | Δημιουργείται ένας τεράστιος όμιλος!

Για λόγους αρχής δεν αποκαλύπτουμε τα ονόματα – Δεν είναι αυτά που έχουν κυκλοφορήσει – Η συμφωνία αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς και προσδίδει δυναμική σε χρηματιστήριο – οικονομία!

 

Πρώτοι και μόνοι σας έχουμε εδώ και μερικές εβδομάδες αποκαλύψει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μεγάλο deal, μεταξύ δύο εισηγμένων εταιριών στο Χρηματιστήριο, η υλοποίηση του οποίου αλλάζει τα δεδομένα και δημιουργείται ένας τεράστιος όμιλος!

Για λόγους αρχής και επειδή πρόθεση μας δεν είναι να χαλάσουμε τη δουλειά αλλά αντιθέτως είμαστε υπέρ των επιχειρηματικών κινήσεων που προσδίδουν δυναμική στην αγορά και την οικονομία, δεν αποκαλύπτουμε ονόματα, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται για τίποτε από όλα αυτά που έχουν ακουστεί!

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι την ώρα τούτη έχει ξεκινήσει νομικός και οικονομικός έλεγχος η έκβαση του οποίου εν πολλοίς θα καθορίσει και την υλοποίηση ή όχι της οριστικής συμφωνίας!

Η διαδικασία του Due Diligence που βρίσκεται σε εξέλιξη και που θα οριστικοποιήσει και την προσυμφωνία μεταξύ των δύο μερών που έχει υπογραφεί, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου!

Πηγή : Radar

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ημαθία: Τα σπαρακτικά λόγια των γονιών της Δάφνης που πέθανε ξαφνικά | Δεν μας είχε πει ούτε καν ότι πονούσε

Οι γονείς της 23χρονης κοπέλας περιέγραψαν τις τελευταίες στιγμές με την κόρη τους – «Το προηγούμενο βράδυ γελούσε μέχρι τη 1 παρά τέταρτο»   Σπαρακτικά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Ρωσία αρχίζει στρατιωτικές ασκήσεις στη χρήση πυρηνικών όπλων

Οι ρωσικές δυνάμεις άρχισαν την πρώτη φάση των στρατιωτικών ασκήσεων «που περιλαμβάνουν πρακτική εκπαίδευση στην προετοιμασία και τη χρήση μη στρατηγικών πυρηνικών όπλων» στη Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια, ανακοίνωσε την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Άσμα αλ Άσαντ: Η σύζυγος του Σύρου προέδρου διαγνώστηκε με λευχαιμία

Η Άσμα αλ-Άσαντ, η σύζυγος του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, διαγνώσθηκε με λευχαιμία, ανακοινώθηκε σήμερα από την προεδρία, σχεδόν πέντε χρόνια αφότου είχε ανακοινωθεί πως ανέρρωσε πλήρως

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Θύελλα αντιδράσεων με τα ροζ μαλλιά της Δέσποινας Βανδή – Την κατέκριναν και της επιτέθηκαν για υπερβολική χρήση φίλτρων

Ανανεωμένη, με λαμπερό μίνι και με ροζ μαλλιά εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή στο J2US, γεγονός που προκάλεσε πλήθος σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >