AD

Θρίλερ στο Μεσολόγγι | 6η μέρα αγωνίας για τον 31χρονο Μπάμπη – Η τελευταία συνάντηση με τον 51χρονο χασάπη και τα χρωστούμενα

Συνεχίζει να υποστηρίζει την αθωότητά του ο 51χρονος κρεοπώλης

Έκτη ημέρα αγωνίας ξημέρωσε σήμερα Τρίτη 09.01.2024 για τον Μπάμπη Κούτσικο που τα ίχνη του έχουν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη 04.01.2024. Το άτομο που τον είδε για τελευταία φορά ζωντανό κρατείται από τις αστυνομικές αρχές και πρόκειται να δικαστεί σήμερα το μεσημέρι μιας και εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του ένα μαχαίρι. Χθες ο 51χρονος κρεοπώλης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία η οποία αποφάσισε την παράταση της κράτησής του για ένα ακόμη μία μέρα για λόγους ασφάλειας. Αν και οι υποψίες στρέφονται πάνω του εκείνος αρνείται επίμονα την εμπλοκή του στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου.

Την ίδια ώρα σημαντικά στοιχεία αναμένονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ στα οποία βρίσκονται το κινητό τηλέφωνο του 51χρονου όσο και το αυτοκίνητό του με το οποίο μετέφερε, όπως ο ίδιος έχει καταθέσει, για τελευταία φορά τον Μπάμπη σε σημείο όπου θα συναντούσε έναν φίλο του.

Παράλληλα, οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα εφόσον το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες μιας και χθες κάποια στιγμή, λόγω της έντονης βροχόπτωσης είχαν σταματήσει. Έρευνες γίνονται και από αέρος με ομάδα συστημάτων μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) τα οποία διαθέτουν και θερμικές κάμερες.

Η αδερφή του νεαρού αγνοούμενου μιλώντας χθες στο protothema.gr αποκάλυψε την τελευταία μαρτυρία του αδελφού της στη μητέρα τους για τα χρήματα που είχε δανείσει στον 51χρονο κρεοπώλη.

Όπως είπε η Χριστίνα Κούτσικου η εξομολόγηση αυτή έγινε μια ημέρα πριν ο Μπάμπης εξαφανιστεί από προσώπου γης.

«Οι τελευταίες κουβέντες του αδελφού μου στη μητέρα μας, επειδή σήμερα θα έφευγε για Αθήνα και από εκει για Ιταλία όπου δουλεύει, ήταν ότι ο 51χρονος του χρωστάει 17.000 ευρώ. Είχαν προηγηθεί και άλλα ποσά τα οποία ο αδερφός μου τα είχε πάρει πίσω και γιάυτό του δείξει είχε εμπιστοσύνη και του ξαναέδωσε. Η τελευταία του κουβέντα στη μητέρα μου ήταν για τα 17.000 ευρώ τα οποία ήθελε να τα πάρει πριν φύγει για Ιταλία. Τα χρήματα αυτά ο 51χρονος του τα χρωστούσε μήνες πριν και συγκεκριμένα από το περασμένο καλοκαίρι. Με αυτά τα χρήματα ο αδερφός μου είχε σκοπό όπως μου είχε πει μια εβδομάδα πριν την εξαφάνισή του ότι όταν θα επέστρεφε από την Ιταλία μαζί και με άλλα χρήματα που θα είχε μαζέψει θα έφτιαχνε το πατρικό μας σπίτι».

Η Χριστίνα Κούτσικου, ανέφερε επίσης και τους φόβους της όσον αφορά τον αγνοούμενο αδερφό της και τον 51χρονο . Όπως είπε στο protothema.gr «η κοινή λογική τον θέτει ως ύποπτο για την εξαφάνιση του αδερφού μου. Εγώ περιμένω να μαζέψει η Ασφάλεια όλα τα στοιχεία για την εξαφάνιση του αδερφού μου. Σίγουρα πιστεύω ότι έχει πάθει κάτι κακό ο αδελφός μου. Δεν θέλω να πω ότι είναι εγκληματική ενέργεια και να βρεθεί τραυματισμένος από μόνος του και περιμένω να βγουν όλα τα αποτελέσματα».

Εκείνο που προβληματίζει τις αρχές και για το οποίο ο 51χρονος δεν έχει δώσει πειστική απάντηση είναι ένα νεκρό διάστημα μιας ώρας και 15 λεπτών περίπου κατά το οποίο δεν μπορεί να δικαιολογήσει για το που ακριβώς βρισκόταν. Αυτό το χρονικό κενό είναι από τη στιγμή που αφήνει, όπως ισχυρίζεται τον 31χρονο μέχρι τη στιγμή που κάμερα ασφαλείας τον καταγράφει να κινείται με το αυτοκίνητό του προς το Μεσολόγγι.
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ηλίας Μπόγδανος: «Με πήραν τηλέφωνο για το Exathlon, για να κάνουμε ένα ραντεβού»

Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαιρινό ραντεβού» και την Κωνσταντίνα Μαύρου, όπου αποκάλυψε πως έχει δεχτεί κρούση για να συμμετάσχει στο Exathlon. «Με πήραν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κοζάνη: Υψηλό πρόστιμο και ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή στον 75χρονο για την φωτιά στο Δρέπανο

Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή για εμπρησμό από αμέλεια και διοικητικό πρόστιμο 4.830 ευρώ καταδικάστηκε ο ηλικιωμένος που συνελήφθη ως υπάιτιος για την χθεσινή φωτιά στο Δρέπανο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πορτογαλία: Εξαρθρώθηκε συμμορία που στρατολογούσε γυναίκες σε εικονικούς γάμους με μετανάστες – 58 συλλήψεις

Εγκληματική συμμορία οργάνωσε τουλάχιστον 60 εικονικούς γάμους στην Πορτογαλία για νομιμοποίηση της διαμονής μεταναστών στη χώρα, επιβεβαίωσε η πορτογαλική αστυνομία την Πέμπτη 10/7. Σύμφωνα με

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Κλείδωσε» ρύθμιση για τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο – Παραδείγματα για το «κούρεμα»

Η νέα ρύθμιση του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή στο τέλος του Ιουλίου, προβλέπει «κούρεμα» των οφειλών υπό συγκεκριμένες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ουκρανία: Το Κιέβο διαθέτει περίπου 5,2 εκατ. ευρώ για πρόγραμμα αναχαίτισης drones

Το Κίεβο θα διαθέσει 260 εκατομμύρια χρίβνια (περίπου 5,2 εκατομμύρια ευρώ) για πρόγραμμα αναχαίτισης μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (drones) για την υπεράσπιση των ουρανών της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >