AD

Συνελήφθη ο «Τάκης ο Αλβανός», φίλος του Ριζάι

Κατηγορούμενος για έκρηξη σε Smart με νεκρό

Έναν 48χρονο καταζητούμενο με διεθνές ένταλμα για ανθρωποκτονία συνέλαβε χθες η ΕΛ.ΑΣ. στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο 48χρονος, γνωστός με το προσωνύμιο «Τάκης ο Αλβανός», είχε συλληφθεί στο παρελθόν, καθώς εις βάρος του τότε εκκρεμούσε ένταλμα για δολοφονία έξω από μπαρ της Γλυφάδας τον Οκτώβριο του 2017. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση όμως είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Τη στιγμή της σύλληψής του για το ένταλμα εκείνο, κάπου κοντά στη Λαμία, βρισκόταν μαζί με τον Αλκέτ Ριζάι -που τότε ήταν έξω με πενθήμερη άδεια- και ένα ακόμη άτομο.

Ωστόσο, τώρα εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα για την έκρηξη εν κινήσει σε Smart στις 29 Δεκεμβρίου 2014 στην Αττική Οδό με θύμα έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έχασε τη ζωή του, και τη σύντροφό του, που τραυματίστηκε.

Φωτό και βίντεο από την έκρηξη του Smart το 2014:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή του

«Το Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών συνέλαβε απογευματινές ώρες χθες, Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” 48χρονο, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνοριακού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι εις βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο προέκυψε ότι εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ανακριτικών αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης.
Ο 48χρονος αλλοδαπός συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άγρια επίθεση σε οδηγό τρόλεϊ στον Πειραιά – Τρεις άγνωστοι τον ξυλοκόπησαν μέσα στο όχημα

Άγρια επίθεση δέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής οδηγός τρόλεϊ στη συμβολή των οδών Αγίου Ελευθερίου και Μυκόνου, στο κέντρο του Πειραιά, όταν τρία άτομα εισέβαλαν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πρωτοποριακό μοντέλο ερευνά πιθανή εισβολή τοξικών ξενικών ψαριών στον Παγασητικό

Ο Παγασητικός Κόλπος μπαίνει στο μικροσκόπιο της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας μέσα από μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Geosciences (MDPI). Μια ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λέκκας για το σεισμό στην Αμοργό: Δεν προκαλεί καμία ανησυχία – Είναι μέσα στο πρόγραμμα

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, μιλώντας στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, του ΕΡΤnews για τον σεισμό των 3,9 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε λίγο πριν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες έως τις πρώτες πρωινές ώρες, πρόσκαιρη βελτίωση και εκ νέου αύξηση νεφώσεων το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >