AD

Στα δίχτυα της Αρχής για το ξέπλυμα, σύζυγος πασίγνωστου παρουσιαστή και ηθοποιού

Η ίδια επιχείρησε να δικαιολογήσει την κατοχή του συγκεκριμένου ποσού σε μετρητά, ότι «σήκωσε τις εισπράξεις από τα θέατρα», τα οποία όμως ανήκουν σε νομικό πρόσωπο και όχι στην ίδια ως φυσικό πρόσωπο

 

Μία υπόθεση του 2019 που αφορά τη σύζυγο πασίγνωστου παρουσιαστή – ηθοποιού, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με τα θέατρα, έφτασε στην Αρχή για το ξέπλυμα, μετά από παρέμβαση της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία είχε ειδοποιηθεί σχετικά από συστημική τράπεζα!

Στις 16-04-2019 η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού – παρουσιαστή, η οποία επίσης είναι ηθοποιός και παρουσιάστρια, μετέβη σε υποκατάστημα συστημικής τράπεζας και κατέθεσε το ποσόν των 76.400 ευρώ σε μετρητά που μετέφερε σε χαρτοφύλακα, στον λογαριασμό επωνύμου και πανίσχυρου εξουσιοδοτημένου εμπορικού αντιπροσώπου της BMW για την αγορά ενός αυτοκινήτου τύπου τζιπ! Στην τράπεζα σήμανε συναγερμός!

Έναν μήνα αργότερα και συγκεκριμένα στις 15-05-2019 η ίδια ηθοποιός, σύζυγος του πασίγνωστου κωμικού και παρουσιαστή, μετέβη ξανά στο πιστωτικό ίδρυμα και κατέθεσε πάλι σε μετρητά 80.300 ευρώ στον λογαριασμό του ίδιου εμπορικού αντιπροσώπου της BMW, προκειμένου να αποκτήσει ένα ακόμη αυτοκίνητο BMW πιθανότατα τύπου SUV!

Στην τράπεζα χτύπησε και πάλι συναγερμός για δεύτερη φορά!

Ειδοποιήθηκε ξανά η Τράπεζα της Ελλάδος για το συνολικό ποσόν των 156.700 ευρώ που κατατέθηκαν σε μετρητά στον λογαριασμό του αντιπροσώπου της BMW, που με τη σειρά της έστειλε την υπόθεση στην Αρχή για το ξέπλυμα!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από τον έλεγχο που διεξήχθη, το ιλιγγιώδες αυτό ποσόν σε μετρητά δεν δικαιολογείται από το φορολογικό προφίλ της συζύγου του διάσημου κωμικού ηθοποιού και παρουσιαστή!

Η ίδια επιχείρησε να δικαιολογήσει την κατοχή του συγκεκριμένου ποσού σε μετρητά, ότι «σήκωσε τις εισπράξεις από τα θέατρα», τα οποία όμως ανήκουν σε νομικό πρόσωπο και όχι στην ίδια ως φυσικό πρόσωπο!

Ο Χ. Βουρλιώτης σύμφωνα με τις πληροφορίες απέστειλε τον φάκελο στον ΣΔΟΕ και στις αρμόδιες φορολογικές αρχές προκειμένου να διερευνήσουν την υπόθεση, να διενεργήσουν ελέγχους και να αποστείλουν ξανά στην Αρχή για το ξέπλυμα το σχετικό πόρισμα, προκειμένου να επιληφθεί για τα περαιτέρω!

Στο κάδρο, πέραν της συζύγου του πασίγνωστου ηθοποιού – παρουσιαστή, έχει μπει και ο πανίσχυρος και πασίγνωστος εμπορικός αντιπρόσωπος της BMW ο οποίος κατά παράβαση του νόμου δέχτηκε την καταβολή μετρητών ύψους 156.700 ευρώ, μολονότι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία δεν επιτρέπεται εμπορική συναλλαγή σε μετρητά άνω των 500 ευρώ!!!

Πηγή : Radar

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κόντρα Μηταράκη με Ανδρουλάκη και Φάμελλο για τη στάση της ΝΔ στην ψηφοφορία – «Ουδείς έχει πει ότι θα αποχωρήσουμε»

Κόντρα ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Νότη Μηταράκη και τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε στη Βουλή σχετικά με τη στάση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αθηνά Οικονομάκου για Μπρούνο Τσερέλα: «Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν νιώθω μόνη»

Η τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού με αφορμή τα γενέθλια του συντρόφου της. Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα (30/7) ο Μπρούνο Τσερέλα. Ο πρώην μπακσετμπολίστας κλείνει τα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Φλώρινα: Εκβίασε επιχειρηματία για να του παρέχει “προστασία” με το αζημίωτο, ήρθαν στα χέρια και συνελήφθησαν

Στα χέρια των αρχών κατέληξαν την Τρίτη 29 Ιουλίου 2025, τις πρωινές ώρες, στη Φλώρινα, δύο ημεδαποί, ηλικίας 42 και 54 ετών, έπειτα από ένα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ’ υποδέχθηκε τον Ισπανό πρωθυπουργό Σάντσεθ στο θερινό ανάκτορο Marivent

Σε ήρεμο κλίμα και χωρίς τις περσινές εντάσεις, πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουλίου η καθιερωμένη θερινή συνάντηση του βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε ΣΤ’ με τον Ισπανό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ρόδος: Σύλληψη 39χρονου σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα για ασέλγεια και ενδοοικογενειακή βία

Στη σύλληψη 39χρονου ημεδαπού, σε βάρος του όποιου εκκρεμούσε ένταλμα του Τακτικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ρόδου, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνιάσεις Εγκλημάτων Ρόδου. Το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >